• Newbie
Kompaktni karbonski vlakno trosloj 10-sloj putnički štand odvojivog monopodnog dodatnog navoja navoja navoja za navojni otvor Video DSLR trostruko opterećenje do 33,1lbs / 15kg (bez glave za stative)

Kompaktni karbonski vlakno trosloj 10-sloj putnički štand odvojivog monopodnog dodatnog navoja navoja navoja za navojni otvor Video

KM 2.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Stabilniji i kompaktni trostruki karbonski vlakni】 : CS50 C kamere od karbonskih vlakana stativ je izrađen od vrhunskog materijala za karbonski vlakno i zanatstvo. Napravljen je od 10 slojnih cijevi od karbonskih vlakana koji se uvoze iz japana i CNC aluminijskih legura materijala, koji su čvrsti i stabilni, promjer nogu stativ je 1,0 inča / 26 mm-0,87 inča / 22mm-0,73inch / 18.5mm- 0,59 INCH / 15 mm Da biste osigurali da se maksimalno opterećuje 33,5 funti / 15 kg, trotorna neto težina 2,9lb / 1,31kg, visine od 6,5 IN / 16,5cm do 63,6 $ / 161,5cm, bit će najnoviji dizajn dodatne rupe Masterstroke. 【Starod i monopod 2 u 1 karbonska vlaknasto stativ】 : Odvojiva funkcija monopoda može se koristiti kao monopod ili trekking stup za planinarenje na polju (nije prikladno za odvod stativa na stepenicama i na mjestima poput koncertnih mjesta). Vanjska rupa za dodatnu opremu + poklon Čarobna ruka i telefonski klip, montiranje telefona i LED svjetlo mogu se montirati na stativu. 【Prikladna kompatibilnost】 : vijak za brzo otpuštanje 1/4 "pogodan je za većinu kamera, DSLR kamere, projektora i teleskopa, itd.; Ovaj stativa za kameru je univerzalno kompatibilan sa svim kamerama i opremom, kao što su DSLR kamere, sportske kamere i kamere bez ogledala. 【Multi-ugao Ovaj stativ za kameru je univerzalno kompatibilan sa svim kamerama i opremom sa navojnim rupama, poput DSLR kamera, sportskih kamera i snimanja bez zrcala】 : Može se postaviti i Stabilizirajte poziciju brzo i može podesiti tri ugla (69 ° / 30 ° / 9 °), rasponelji se od 16,5cm do 161,5cm koji mogu zadovoljiti gotovo većinu ljudi u različitim scenarijima. Zaštitite ruke kada koristite u hladnom okruženju. Opremljeni pakiranjem gumenim šiljcima i nehrđajućim čelikom tako da možete koristiti u neravnoj tlu. 【Pakiranje popisa zagarantovano】 : ✔️1 * Carbon Fiber Tripod✔️1 * Vanjski centar za cijev * Spike + allen tipka ☎️ Obećavamo 12 meseci nakon prodajne usluge od datuma kupovine. Ako imate bilo kakvih problema u okviru garancijskog razdoblja, vratit ćemo se ili ćemo se vratiti.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji