• Newbie
ALVI i CO Personalizirani nautički ugravirani kompas, pokloni za Valentinovo, Dan oca, majčin dan Prilagođeni poklon mesing kompas Poklon za maturu, godišnjicu, krštenje, poklon za penziju.

ALVI i CO Personalizirani nautički ugravirani kompas, pokloni za Valentinovo, Dan oca, majčin dan Prilagođeni poklon mesing kompas

KM 19.45
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Ravni kompas za vaš avanturistički kompas, planinarenje, kampiranje, kompas za putnika, poklon za posebne osobe Ovaj kompas pruža preciznu pomoć. Visokokvalitetna igla za čišćenje nakita, vrlo brzo se slaže na sjeveru za pravovremene i precizne očitanja. Impresivan i jedinstven poklon za voljene voljene planine planinarenje, trekking, jedrenje, avanture, marine, putovanja, safari iz džungle, itd. Pažljivo pakiraju kako bi se osiguralo da ga primite u savršenom stanju direktno od proizvođača (Alviandco). Premium kvalitetna ručno izrađena mesingana kompasa i kožna futrola. Kompas veličine 50 x 50 x 15 Milimeters Personalizacija za personalizaciju, postavite upute za graviranje na karticu Personalizacija. Ako želite ugravirati sliku, možete ga poslati putem Etsy poruke nakon što ste naručili. Možete ga priložiti u okvir ETSY poruke. npr. - Napišite na vrh ...., napišite unutra ....., napišite u leđa .... granica znakova ne smije prelaziti 100 riječi.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji