• Newbie
Mount telefona za automobil, veliki stražnji ogledali su ljubazni, stražnji pogled zrcalnog držača telefona, nadograđeni 4 isječak stabilniji, 360 ° okretni i uvlačivi držač telefona za automobile odgovara svim mobilnim uređajima i postavljate veće vozilo.

Mount telefona za automobil, veliki stražnji ogledali su ljubazni, stražnji pogled zrcalnog držača telefona, nadograđeni 4 isječak

KM 8.48
Dostupnost
Proizvod je dostupan

" Ne Jednostavan za ispad】 Pozdravi se na plastičnoj ploči Mobilni telefon koji je lako pasti kada je izložen toplini. ? 【Nikada ne blokirajte prikaz i sigurnost】 Jocosa Auto nosač automobila dizajniran za retrovizor za rezanje automobila." Ne Jednostavan za ispad】 Pozdravi se na plastičnoj ploči Mobilni telefon koji je lako pasti kada je izložen toplini. Stezna ruka ima debeli sloj silikona koji sprečava grebanje i spuštanje čak i pri velikim brzinama, izbočinima ili okretama. "Kompatibilnost Tip】 - Jocosa Car Redview Mirron Mount sadrži podesive ruke i rotaciju za 360 stepeni za jednostavno upotreba. Jocosa retrovizor Mirror Mirror Mobile Holder pomoću PU materijala otporan na šok. Čvrsto drži vaš mobilni uređaj na mjestu dok vozite. ? 【Stabilnost vojne ocjene】 Team Jocosa testira komponente u laboratoriji kako bi se osigurala robusnost. Podesiv 1,81 "Teleskopski nosač / 360 ° okretni sferni spoj za najbolji ugao gledanja. Tijekom vožnje možete podesiti duljinu i veličinu retrovizora da ne biste blokirali liniju vida i osigurali stabilnost i sigurnost vožnje. Podesiv 1,81 "Teleskopski nosač / 360 ° okretni sferni spoj za najbolji ugao gledanja. Teleskopska ruka nosača mobilnog telefona možete podesiti na nivo očiju kako biste osigurali da su vam oči uvijek fokusirane na cestu naprijed, a fleksibilni ugao nikada neće blokirati viziju, osiguravajući da je vaša vožnja sigurnija i ugodnija. Sferni zglobovi i ruke štanda su 10 puta jači od prosječnog štanda telefona automobila. Dostupno za ogledala sa visinom od 5-8cm / 1,96-3,15 inča i debljine 5,6-8,6 cm / 2,21-3,38 inča i savršena je za 4,0 -7,1 inčni telefoni. Tijekom vožnje možete podesiti duljinu i veličinu retrovizora da ne biste blokirali liniju vida i osigurali stabilnost i sigurnost vožnje. Auto držač je također opremljen otporom na udarce i stabilna struktura. Teleskopska ruka nosača mobilnog telefona možete podesiti na nivo očiju kako biste osigurali da su vam oči uvijek fokusirane na cestu naprijed, a fleksibilni ugao nikada neće blokirati viziju, osiguravajući da je vaša vožnja sigurnija i ugodnija. Dostupno za ogledala sa visinom od 5-8cm / 1,96-3,15 inča i debljine 5,6-8,6 cm / 2,21-3,38 inča i savršena je za 4,0 -7,1 inčni telefoni. Auto držač je također opremljen otporom na udarce i stabilna struktura. Jocosa retrovizor Mirror Mirror Mobile Holder pomoću PU materijala otporan na šok. "Kompatibilnost Tip】 - Jocosa Car Redview Mirron Mount sadrži podesive ruke i rotaciju za 360 stepeni za jednostavno upotreba. ? Great nadogradnja】 Jocosa Držač za retrovizor Kombinuje prednosti stražnjeg zrcalnog nosača zrcalnog telefona i držača za zrcalo za stražnji pogled, ovaj stražnji prikaz zrcalnog telefona za automobil ne samo da se ne samo da se može rotirati i povlačiti, ali je također stabilan.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji