• Newbie
Ulaznica Dashadao Umbrela Umbrela nosač metalni kišobran štand sa kašikom za skladištenje kišobrana za skladištenje za skladištenje za pohranu za kućnu hotelski uredski kafe ulaz suncobran HOLDER SMBRELLA S

Ulaznica Dashadao Umbrela Umbrela nosač metalni kišobran štand sa kašikom za skladištenje kišobrana za skladištenje za skladištenje

KM 190.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Ovaj kišobran ima elegantan dizajn koji će izgledati sjajno kao dekor u ulazu vašeg doma. Sadržati će i organizirati svoje kišobrane savršeno. Pomaže vam da najbolje iskoristite razmake, pretvarajući ih u efikasna rješenja za pohranu. Izdržljiv je sve metalni kišobran čvrst i izdržljiv; vi sa boljim iskustvom u skladištenju ili sušenja kišobrana. Ovaj stalak za kitovu može ponuditi elegantnu memoriju da bi hodnici i ulazne prostore uredene i podove suhiju što je moguće suhom. Držač za skladištenje kišobrana, elegantan i šik oblik koji odgovaraju svim stilovima soba. Pogodno za uglove i ne zauzimajući previše prostora, dodajte osjetljiv dodir na vrata. Moderni metalni kišobran za organiziranje kišobrana, kamena, štaka, u ulazu ili vratima dom, ured, apartmana, hotela, bara itd. Ovaj kišobran ima elegantan dizajn koji će izgledati odličan kao dekor u ulazu u vaš Dom. Sadržati će i organizirati svoje kišobrane savršeno. Pomaže vam da najbolje iskoristite razmake, pretvarajući ih u efikasna rješenja za pohranu. Izdržljiv je sve metalni kišobran čvrst i izdržljiv; vi sa boljim iskustvom u skladištenju ili sušenja kišobrana. Ovaj stalak za kitovu može ponuditi elegantnu memoriju da bi hodnici i ulazne prostore uredene i podove suhiju što je moguće suhom. Držač za skladištenje kišobrana, elegantan i šik oblik koji odgovaraju svim stilovima soba. Pogodno za uglove i ne zauzimajući previše prostora, dodajte osjetljiv dodir na vrata. Moderni metalni kišobran za organiziranje suncobrana, kamena, štaka, u ulazu ili vrata doma, ured, apartmana, hotela, bara itd. Svestran štandovi za skladištenje : Ovaj kišobran ne može organizirati vaše kišobrane, već i vaše kanete, Šetnja štapovi, mačevi, golf klubovi, planinarski stubovi i dječje igračke. Možete ga koristiti i kao elegantna umjetnička djela za ulaznicu i ulazna vrata. Savršeno za velike i male kišobrane biti stilski pohranjeni i organizirani u vašem ulazu, garaži, blatovodima, poslu, hotelu ili uredima : Boja : zlatna, crna, bijela, ruža Goldproduct veličine : 36 * 26 * 68cmmaterijal : Iron proizvodi uključuju : 1x kišobran (ne uključujući kišobran) prekrasan i elegantan : ovaj kišobran daje osjećaj prirodnog, elegantnog, suptilnog i plemenitog. To je savršen dekor za vaš dom, ured, trgovinu, hotel i školu. Takođe je odličan poklon za vjenčanje, rođendan, godišnjicu, domaćinstvo i mnogo više.Multifunkcionalno : Ovaj slobodni stajaći zatvor može se čuvati u ulazu ili vratima bilo kojeg doma, stana i kancelarije. Može se koristiti za organizovanje i skladištenje kišobrana, kolica i štapove.

U svojstva

Color:
Gold , Black , White , Rose Gold
Product Size:
36*25*60cm , 48*26*68cm
Material:
Iron
Products include:
1x Umbrella Stand (not including umbrella):
Beautiful and Stylish:
This umbrella stand which gives the feel of natural, elegant, subtle and noble. It is a perfect décor for your home, office, store, hotel and school. It is also a great gift for wedding, birthday, anniversary, housewarming, and many more.
Multifunctional:
This free standing indoor stand can be kept in entryway or door of any home, apartment, and office. It can be used to organize and store your umbrellas, walking canes and sticks.

Proizvodi u kategoriji