• Newbie
Baoblaze hodanje štapići stalak modernog multifunkcionalnog kišobranskog stalka za kanti za skladištenje kante za pohranu vrata za vrata, siva

Baoblaze hodanje štapići stalak modernog multifunkcionalnog kišobranskog stalka za kanti za skladištenje kante za pohranu vrata za

KM 10.62
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Napravljen, vodootporan i izdržljiv. Mogu se koristiti i visoki i kratki kišobrani, a kišobran se savršeno ispravlja i organizira vaš kišobran. Štand kišobrane je mali ušteda i ukras je za ulaz kuće. Punch - neće oštetiti zid. Pogodan je za ulaz ili vrata od kuće, stana i kancelarije, da organizuje i pohranu svojih kišobrana, hodajući štapiće za hodanje. Napravljen, vodootporan i izdržljiv. Mogu se koristiti i visoki i kratki kišobrani, a kišobran se savršeno ispravlja i organizira vaš kišobran. Štand kišobrane je mali ušteda i ukras je za ulaz kuće. Punch - neće oštetiti zid. Pogodan je za ulaz ili vrata od kuće, stana i kancelarije, da organizuje i pohranu svojih kišobrana, hodajući štapiće za hodanje. Opis : - Napravljen, vodootporan i izdržljiv. - Mogu se koristiti i visoki i kratki kišobrani, a kišobran savršeno ispravlja i organizira vaš kišobran. - Kišobran je mali štednji, a ukras je za ulaz kuće. - Punch - neće oštetiti zid. - Pogodan je za ulaz ili ulaz od kuće, stana i ureda za organizovanje i pohranjivanje kišobrana, hodajući hodanje. Pješačka šetnja : - Materijal : veličina Granu : Veličina : 28.8x30.5x17.7cm / 11.33x12x6.96inchesumbrella Dužina utora : 6,2cm / 2,44 Kinchespachage uključuje : 1 komadni krovni krovni recnote : Molimo, dozvolite razliku od 1-3 cm / 0,39-1,15 inča zbog ručnog merenja i 3-5 g / 0.007-0.01lb / 0,11-0.18oz za razliku između različitih Colors.Colors se mogu pojaviti različite ovisno o svjetlu i načinu na koji se prikazuje popis. Hvala za vaše razumijevanje i pažnju. Želim vam ugodno iskustvo kupovine! Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji robe na mreži, fokusirani smo na pružanje najboljih proizvoda i usluga kupcima.

U svojstva

- Material:
Size Chart:
Size:
28.8x30.5x17.7cm/11.33x12x6.96inches
Umbrella Slot Length:
6.2cm/2.44inches
Package Includes:
1 Piece Umbrella Storage Rack:
Note:
Please allow 1-3 cm/ 0.39-1.18 inch difference due to manual measurement and 3-5 g/ 0.007-0.01lb/ 0.11-0.18oz for the difference between different colors.:
Colors can appear different depending on light and how the listing is viewed.:
Thanks for your understanding and attention. Wish you a pleasant shopping experience!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Proizvodi u kategoriji