• Newbie
Azduou N64 u HDMI konverter pretvara video Signal N64 konzole za igru u HDMI Signal lako Povežite konzolu za igru na HDTV Adapter / konverter (podrška N64, SNES,SFC, NGC)

Azduou N64 u HDMI konverter pretvara video Signal N64 konzole za igru u HDMI Signal lako Povežite konzolu za igru na HDTV Adapter

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

※Pretvorite N64 Video signal u HDMI signal, Olakšajte povezivanje konzole za igru sa TV-om. ※Nadograđena verzija N64 HDMI pretvarača može normalno raditi bez adaptera za struju. Plug and Play, Nema potrebe za instaliranjem drajvera. ※Podrška za N64 HDMI Adapter 16 : 9 / 4 : 3 prekidač. ※N64 to HDMI Adapter pruža naprednu obradu signala sa velikom preciznošću, bojama, rezolucijama i detaljima. ※Napomena : adapter za N64 HDMI kabl je kompatibilan samo sa N64, SNES, SFC, NGC. 1. N64 (Za Nintendo 64). 2. SFC. 3. SNES. 4. Gamecube (NGC). Konverter može vratiti samo originalni izlaz kvaliteta slike od strane konzole za igru u najvećoj mjeri i ne može poboljšati stari kvalitet slike od 240p na nivo od 720 P ili 1080p. 1. Uzmite pamučni tampon umočen u alkohol i obrišite unutrašnjost porta za video izlaz na konzoli za igru (obavezno to učinite kada je struja isključena). 2. Isključite adapter za struju na poleđini konzole za igru i obrišite ga pamučnim štapićem umočenim u alkohol (ne zaboravite unaprijed odspojiti utikač konzole za igru). 3. Prebacite za odabir odgovarajućeg hdmi izlaza televizora. 4.Uključite konzolu i konverter ponovo i na kraju uključite konzolu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji