• Newbie
Sioloc soft čvor kuglični jastuci, okrugli bacanje jastuka jastuka za kućni ukras plišani jastuk, bacanje čvorovi jastuk ručno izrađen okrugli plišani jastuk (7,8 inča, bjelokosti)

Sioloc soft čvor kuglični jastuci, okrugli bacanje jastuka jastuka za kućni ukras plišani jastuk, bacanje čvorovi jastuk ručno izrađen

KM 9.74
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Zabavna dekoracija】 Savršena boja boju za sobu koja koristi kao jaknu, sofa-cushion.it je mekan i tako sladak u dječjoj sobi za djecu, a zato što su slatke, djeca ih voli. 【Veličina】 Ovaj kružni čvor jastuk za bacanje je 7,87 "/ 20cm u promjeru (približno). Molimo dopustite odstupanje od 1 ~ 2cm zbog ručnog rezanja i šivanja.】 Redovno pranje, udobnije, čvrste boje, čvrste boje čvorovi se mogu lako čistiti ili stroj oprati u nežnoj ciklusu. 【Zabavna dekoracija】 Savršena pop boja za sobu koja se koristi kao jaknu, kauč u dječjoj sobi, a zato što su Slatko, djeca ih voli kotrljanje. 【Veličina】 Ova okrugla čvorov jastuk za bacanje je 7,87 "/ 20cm u promjeru (približno). Molimo ostavite odstupanje od 1 ~ 2cm zbog ručnog rezanja i šivanja. Savjeti za pranje】 Redovno pranje, ugodniji, više stereo osjećaj, puni čvorovi u boji mogu se lako čistiti ili stroj ispirati u niskoj temperaturi u nježnom ciklusu. Ažurirajte dnevni boravak ili porodičnu sobu sa novim jastucima. Poklopac jastuka za bacanje čvorova pogodan je za sofe, krevete i ukras doma.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji