• Newbie
Columbia Boys ' Vedder Park Jacket

Columbia Boys ' Vedder Park Jacket

KM 16.30
Dostupnost
Proizvod je dostupan

100% poliester. Uvezeno. Zatvaranje zatvarača. Mašinsko Pranje. OMNI-TECH : ova vlasnička tehnologija pruža zaštitu propusnu za vazduh koja je vodootporna i prozračna, držeći elemente majke prirode vani, istovremeno omogućavajući unutrašnjosti da diše, držeći vas suhim i udobnim bez obzira na uslove. Svestrana jakna za kišu : vodootporna prozračna, kritički zapečaćena jakna sa mrežastom podstavom i klasičnim stilom, održaće da izgleda dobro i da se oseća udobno. Zaštitna kapuljača : opremljena podesivom kapuljačom koja će ga držati udobnim i suvim — spremna za svaki iznenadni pljusak — hauba se uredno drži u kragni kada se ne koristi. Praktične karakteristike : napravljena za bujice, ova školjka za loše vremenske uslove uključuje mrežastu postavu, mekanu zaštitu za bradu, patentne zatvarače na sredini i džepovima na prsima, džepove za ruke sa patentnim zatvaračima, podesive manžetne i reflektirajuće detalje u našem logotipu. Izgrađeno da traje : kolumbijska pažnja posvećena detaljima je ono što našu odjeću izdvaja od ostalih. Koristimo samo najkvalitetnije materijale, stručnu izradu i izdržljive šavove. Ovo je dugotrajna jakna u kojoj će uživati za mnoge kišne sezone koje dolaze. Pouzdana pokrivenost kišom za djecu na otvorenom, ova mrežasta jakna pruža vodootpornu, prozračnu udobnost zapečaćenu šavovima, sa kapuljačom koja odgovara uslovima. 

Vodootporna lagana i svestrana jakna za kišu, savršena za nanošenje za trosezonsku upotrebu. Ovaj kaput koristi naš potpuno zapečaćeni Omni-Tech poliesterski vanjski omotač, u kombinaciji s udobnom mrežastom podstavom-nudi svakodnevnu zaštitu od kiše i hladnoće vjetra, s podesivom kapuljačom, PU presvučenim džepovima za ruke, podesivim strukom za vuču i podesivim manžetama kako bi bio zaštićen i suv.

 Nudi u više boja i veličina. Regular Fit. Da biste bili sigurni da je veličina koju odaberete tačna, upotrijebite našu tabelu veličine i sljedeće upute za mjerenje : za rukave počnite od središnjeg zatiljka i izmjerite preko ramena i dolje do rukava. Ako dođete do djelomičnog broja, zaokružite na sljedeći parni broj. Za grudi mjerite na najpotpunijem dijelu grudi, ispod pazuha i preko lopatica, držeći mjernu traku čvrstom i ravnom.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji