• Newbie
Hipnotic Gems Materijali: 10 kom. - spektakularne polirane stijene za zanat, umjetnost, kućni dekor, metafizički, reiki i još mnogo toga!

Hipnotic Gems Materijali: 10 kom. - spektakularne polirane stijene za zanat, umjetnost, kućni dekor, metafizički, reiki i još mnogo

KM 5.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Egzotična prirodna pustinja Jasper pao kamenje sa Madagaskara. Neke od mnogih koristi uključuju : umjetnost, zanat, uređenje uređenja, kućni dekor, vodene karakteristike, metafizički izlječenje i još mnogo toga!. Svaki je kamen zemlja miniran i jedinstven. Primit ćete kamenje slične, ali ne identičnim onima prikazanim na našim slikama. Hipnotički dragulji - ponosna američka marka poznata širom svijeta za nenadmašan kvalitet i zadovoljstvo kupaca. Hipnotički dragulji marka pustinjskih jasper srušenih kamenja koje naručujete sadrži spektakularni materijal iz ekskluzivnog partnerstva sa specifičnim rudnikom na Madagaskaru. Kada naručite, dobit ćete visoku energiju 100% prirodni kamenje koji su polirani i izgledat će slično onima prikazanim na našim slikama. Ovo su prirodni zemljani minimirani kamenci što znači da je svaki kamen jedinstven, a zbog kamenja prirodnih karakteristika čak i nakon poliranja mogu prikazati neke manje nesavršenosti poput razvoja ili nepomičnosti. To je normalno i treba ga očekivati ​​u kamenju koje primate.Metafizičkim svojstvima : Jasper je poznat kao "vrhovni njegur". Održava i podržava kroz vreme stresa i donosi jedan mir i cjelovitost. Izuzetno je zaštitni i pomaže u apsorbiranju negativne ekološke zaštite i elektromagnetskog zagađenja, uključujući zračenje. Jasper AIDS u poticanju iskrenosti sa sobom i pruža hrabrost da se se uvjerljivo odnosi na nečije probleme. Ponovno uključuje tijelo i pomaže tokom dugotrajne bolesti. Pored toga, pustinjski jasper pomaže u zaštiti jednog od negativnosti i odličan je kristal za uzemljenje, stabilizirajući stabilnost i dovodeći na fizički, emocionalni i intelektualni aspekti nečijeg jastva. Imajte na umu da je svaki komad miniranog miniranog kamena jedinstven i svi primljeni komadi neće biti tačne iste veličine, oblika, boje ili izgledaju identično kamenju prikazanim na našim slikama. Ono što mi garantiramo je da će svaki komad biti spektakularan i sadrži snažnu pozitivnu energiju koja se može naći samo u hipnotičkom dragulju marke od kamena.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji