• Newbie
PALPPT 15PCS ribolovni zvona za šipke za noći zeleni lagani ribolov pol alarm Bell Najbolji ribolovni pribor i oprema (mozi se obavezno pročitajte pažljivo pročitajte upute)

PALPPT 15PCS ribolovni zvona za šipke za noći zeleni lagani ribolov pol alarm Bell Najbolji ribolovni pribor i oprema (mozi se obavezno

KM 5.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Dvostruko zvono je glasnije, a opružna veza je osjetljiva, za noćnu upotrebu samo priključite LED u priključak na isječak. 15pcs LED lagana ribolovna zvona za šipke za klip. Idealno za profesionalne ribolovke i ribolov za noćni ribolov, noćni morski ribolov, noćno jezero ribolovni i ribolovni turniri. 【Kako koristiti】 kopču ribolovna zvona u šipke, a nekada ujeda za ribu, zvono alarma će učiniti hrskav zvuk da vas upozorava da se riba vuče na štap; Ako imate više šipki fiksiranih na zemlju, samo trebate vidjeti koji se LED lošica pobija. 【Kako koristiti】 kopču ribolovna zvona u šipke, a nekada ujeda za ribu, zvono alarma će učiniti hrskav zvuk da vas upozorava da se riba vuče na štap; Ako imate više šipki fiksiranih na zemlju, samo trebate vidjeti koji se LED lošica pobija. 【Najbolji izbor za noćni ribolov】 ribolovna zvona za šipke za šipke na jednostavnoj strukturi, stabilnom i osjetljivom efektu. Zamjenski model ćelije kovanice Model : SR741 SW.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji