• Newbie
Muliap prečistači vazduha za spavaću sobu, H13 HEPA Filter, uklonite 99,97% dima, perut za kućne ljubimce, miris,prašinu,24dB tihi prečistač vazduha za spavanje,prečistači vazduha za noćno svetlo na 2 nivoa, beli KJ80.

Muliap prečistači vazduha za spavaću sobu, H13 HEPA Filter, uklonite 99,97% dima, perut za kućne ljubimce, miris,prašinu,24dB tihi

KM 15.75
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Osigurajte okruženje na svježem zraku za sebe i svoju porodicu. Nakon zamjene filterskog elementa, pritisnite i držite dugme "tajmer" 3 sekunde za povratak u normalu. Ako postoji bilo kakva greška na mašini za pročišćavanje zraka, ostavite poruku da nam kažete. Neka domaćinstva imaju puno mačaka i pasa. Perut kućnih ljubimaca i kosa koja se svakodnevno spuštaju mogu prouzrokovati kihanje i vrlo su dosadni ljudima. Filteri se obično zamenjuju svakih 3-6 meseci, u zavisnosti od kvaliteta vazduha u vašem području i upotrebe vašeg prečistača vazduha kako biste osigurali najbolje rezultate. Čisti vazduh bez narušavanja sna. Kada se prečistač koristi duže od 1500 sati, indikator filtera će zasvijetliti (pritisnite i držite dugme tajmera 3 sekunde da se vratite u normalu). Efikasno prečišćavanje i ušteda novca : KJ80 prečistač vazduha usvaja vazdušni kanal pod pritiskom i centrifugalni motor za povećanje brzine vetra i zapremine vazduha, obezbeđujući da mašina može da cirkuliše vazduh 5 puta na sat u prostoriji od 138 kvadratnih metara. Istovremeno, usvaja niskonaponski dizajn i troši samo 0,288 k Wh električne energije kada radi 24 sata,što vam pomaže da uštedite više novca. Istovremeno, koristite topla bela svetla umesto unutrašnjih svetla, tako da vaše oči neće stimulisati svetla. Podsjetnik za zamjenu filtera : naša mašina je postavila podsjetnik za zamjenu filtera od 1500 sati. Imat ćemo profesionalno osoblje za komunikaciju s vama. Za zdravlje vas i vaše porodice preporučujemo da mijenjate filter svakih 3-6 mjeseci. Obratite pažnju na donji poklopac : molimo ispravno instalirajte donji poklopac prije upotrebe, prvo pronađite utičnicu adaptera, stavite žljeb donjeg poklopca koji odgovara lijevoj strani utičnice, zatim ga okrenite udesno, a zatim umetnite adapter da biste ga koristili. Može efikasno filtrirati, štetne čestice, pasivno dim, miris, dlaku za kućne ljubimce, prašinu,. Čistač vazduha je prošao EPA ETL CE FCC Ro HS Carb sertifikat.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji