• Newbie
TRIPP LITE DisplayPort u HDMI video adapter, 1080p 60Hz DP u HDMI video pretvarač, pasivni adapter za prikaz, HDCP, 1 ft.

TRIPP LITE DisplayPort u HDMI video adapter, 1080p 60Hz DP u HDMI video pretvarač, pasivni adapter za prikaz, HDCP, 1 ft.

KM 3.42
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Prenosi izvanredan 1080p video za prezentacije visoke rezolucije idealne za učitelje, predavaonice i bilo gdje drugo što možete dati prezentaciju, ovaj Display Port u HDMI Converter podržava računarske video rezolucije do 1920 x 1080 (na 60 Hz) i HDTV rezolucijama do 1080p sa 36-bitna duboka boja. Pasivni adapteri zahtijevaju Display Port ++ proći kroz HDMI jer je to pasivni adapter, P136-001 zahtijeva da spojeni izvorni uređaj ima Display Port ++ (DP ++) dvostruki priključak za dvostruku režim, koji omogućava prolazak HDMI-ja. Visokokvalitetni audio utikač i reprodukcija. Možete nastaviti koristiti svoj postojeći HDMI ekran i HDMI kabl bez vremena, truda ili troškova zamjene novog DP monitora. Idealno za prikazivanje videa na velikom monitoru ili digitalnom znaku, svaki kabl P136-001 savršeno je veličine za nošenje u vašoj aktovci ili vreći za laptop za praktičnu upotrebu bilo gde. Samo povežite muški DP kraj na Display Port i ženski HDMI kraj na HDMI kabl za početak dijeljenja HD audio / video signala. Takođe je u skladu sa HDCP 1. 1-kanalnog surround zvuka. Display Port u HDMI : Ovaj pretvarač povezuje bilo koji računar ili laptop koji podržava Display Port na bilo koju HDMI televiziju, monitor ili projektor. Spremni za upotrebu desno iz paketa idealnog za prikaz videozapisa na velikom monitoru ili digitalnom znaku, svaki kabl P136-001 savršeno je veličine za nošenje u vašoj aktovci ili baš za prijenosnu torbu za praktičnu upotrebu bilo gde. 3 i Display Port 1. DP za HDMI s Audio pruža visokokvalitetne prijenose za digitalne signalizacije. Provjerite dokumentaciju vašeg Display Port izvora za kompatibilnost. DP za HDMI s Audio pruža visokokvalitetne prijenose za digitalne signalizacije.Display Port u HDMI : Ovaj pretvarač povezuje bilo koji računar ili laptop koji podržava Display Port na bilo koju HDMI televiziju, monitor ili projektor. Ovaj kabl za jedno stopalo je jednostavan, jeftin način za reprodukciju 1080p video u učionicama, konferencijskim salama, sajmovima i drugim prezentacijama na terenu. Gledanje video zapisa i igranja igara na HDMI monitoru velikog ekrana poboljšana je podrškom kabla od 7. Idealno za prikazivanje videa na velikom monitoru ili digitalnom znaku, svaki kabl P136-001 savršeno je veličine za nošenje u vašoj aktovci ili vreći za laptop za praktičnu upotrebu bilo gde. Visokokvalitetni audio utikač i reprodukcija.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji