• Newbie
InstalaterPARTS 20FT HDMI na DVI-D adapter kabl - dvosmjerni i pozlaćeni - podržava 2K, 1080p za HDTV, DVD, MAC, PC, projektore, kablovske kutije i još mnogo toga!

InstalaterPARTS 20FT HDMI na DVI-D adapter kabl - dvosmjerni i pozlaćeni - podržava 2K, 1080p za HDTV, DVD, MAC, PC, projektore, kablovske

KM 1.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Kompatibilnost : Naš DVI u HDMI kabl kompatibilan je sa LCD / LED / 3 D televizorima, kablovskom kutijom, Apple TV-om, ROKU-om, Blu-ray uređajima, DVD playerima, PS4, PS3, Xbox One, Wii U, AV prijemnik, MAC , PC, projektori ili bilo koji drugi HDMI i DVI kompatibilan uređaj. Zlatni konektori : Naš brzi HDMI i DVI kabl odlikuje se zlatnim mužjima za muške čepove kako bi se osigurala maksimalna izdržljivost i podržati rezoluciju streaming video zapisa 720p 1080i, 1080p i 2 K. Izdržljiv : DVI HDMI kabel se učvršćuje u crnoj PVC jakni i dolazi sa poklopcem za zaštitu čepa kako bi se osiguralo da će vaš kabel trajati godinama. Radi u oba smjera : Koristite naš DVI HDMI adapter za prijenos podataka u bilo kojem smjeru! Možete imati DVI ulaz u HDMI izlaz ili HDMI ulaz u DVI izlaz. Kompatibilan sa unazad : Naši kablovi su unazad kompatibilni sa starijim verzijama HDMI-ja. Kompatibilnost : Naš DVI u HDMI kabl kompatibilan je sa LCD / LED / 3 D televizorima, kablovskom kutijom, Apple TV-om, ROKU-om, Blu-ray uređajima, DVD playerima, PS4, PS3, Xbox One, Wii U, AV prijemnik, MAC , PC, projektori ili bilo koji drugi HDMI i DVI kompatibilan uređaj. Zlatni konektori : Naš brzi HDMI i DVI kabl odlikuje se zlatnim mužjima za muške čepove kako bi se osigurala maksimalna izdržljivost i podržati rezoluciju streaming video zapisa 720p 1080i, 1080p i 2 K. Izdržljiv : DVI HDMI kabel se učvršćuje u crnoj PVC jakni i dolazi sa poklopcem za zaštitu čepa kako bi se osiguralo da će vaš kabel trajati godinama. Radi u oba smjera : Koristite naš DVI HDMI adapter za prijenos podataka u bilo kojem smjeru! Možete imati DVI ulaz u HDMI izlaz ili HDMI ulaz u DVI izlaz. Kompatibilan sa unazad : Naši kablovi su unazad kompatibilni sa starijim verzijama HDMI-ja.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji