• Newbie
TRDYBSK futrola za iPhone 13/13 Pro / 13 Pro Max, Glitter PU kožna odvojiva torbica za narukvicu za žene navlaka sa utorima za kartice na nogama preklopna futrola otporna na udarce (boja : Preto, veličina : 13pro max 6.

TRDYBSK futrola za iPhone 13/13 Pro / 13 Pro Max, Glitter PU kožna odvojiva torbica za narukvicu za žene navlaka sa utorima za kartice

KM 1.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Kompatibilnost : zaštitni specijalno dizajniran slučaj za Iphone 13mini/13/13 Pro/13 Pro Max. Ako su vam potrebni drugi modeli, posjetite našu trgovinu i molimo vas da još jednom provjerite broj modela telefona prije nego što ga naručite. Multifunkcionalni novčanik : torbica za novčanik sa 3 slota za kartice, možete nositi sa sobom ličnu kartu, kreditne kartice i novac, narukvica je zgodna za nošenje telefona bilo gdje bez uzimanja torbice. Vrhunska PU koža : izrađena od jednobojne boje sa elegantnim elementima sjaja, vrhunska sintetička koža i tvrdi materijal za unutrašnjost računara donosi vrlo udoban osjećaj dodira i izgled prirode,posebno za žene i djevojke. Svestrana zaštita zgodan novčanik za mobilni telefon za svakodnevno nošenje, odgovara svemu što Vam je potrebno. Futrola za Iphone 13mini/13 / 13 Pro / 13 Pro Max, vrhunska kožna magnetna zaštita novčanika preklopna futrola za telefon sa slotovima za kartice TPU Interior Shell Amazing Multi-funkcije : 1. flash stil : jednobojna boja sa sjajnim elementima,svjetlucava svjetlucava umjetna koža,čini da vi i vaš telefon izgledate moderno i atraktivno.2. Novčanik stil slučaj : 3 slota za kartice, unutra ima 2 slota za kartice, jedan ID prozor 3. Flip Folio dizajn : za držače kartica cash holder čuva kartice od pada.A magnetna kopča ima sigurno držanje koje se lako uklanja.4. Sa postoljem za noge : sklopiva linija na poleđini kućišta omogućava vam da futrolu za novčanik pretvorite u postolje za noge.Sklopiva funkcija postolja pruža praktično iskustvo gledanja bez ruku.5. Dobar osećaj dodira : premazano zaštitno ulje čini površinu sjajnom, super dobar osećaj dodira. Otporan na ogrebotine i protiv otisaka prstiju.6. Uklonjiva traka za ručni zglob : odvojiva traka za zapešće, pogodna za nošenje telefona bilo gdje.Stil : flip type Material : PU koža stil : business Your package1x futrola za Iphone 13mini/13/13 Pro/13 Pro Max.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji