• Newbie
Poklopac futrole za telefon kompatibilan sa futrolom za novčanik Samsung Galaxy A20 sa držačem za kartice, magnetnim dugmadima od PU kože Flip zaštitni poklopac otporan na udarce kompatibilan sa Samsung Galaxy A20 kućištem telefona (boja :

Poklopac futrole za telefon kompatibilan sa futrolom za novčanik Samsung Galaxy A20 sa držačem za kartice, magnetnim dugmadima od

KM 48.70
Dostupnost
Proizvod je dostupan

PU kožna magnetna dugmad Flip Shockproof zaštitni poklopac kompatibilan sa Samsung Galaxy A20. Slučaj postolja : postolje podržava vertikalne horizontalne položaje, pogodno kompatibilno sa čitanjem, gledanjem filmova, pregledavanjem interneta. Izrađen od odabrane uvozne kože, italijanske izrade, ujednačene teksture i svijetle boje. O metalnim dugmadima : napravljeni smo od metalnih dugmadi koja su stabilna, izdržljiva i ne rđaju lako. Praktični Slotovi za kartice : 2 slota za kartice sigurno držite svoje kartice i nešto novca bez iznošenja novčanika napolje. Svojstvo : 1. Moderan dizajn futrole za mobilni telefon Samsung Galaxy A20 može se uskladiti sa bilo kojom odjećom koju nosite.2. Izrađen od uvozne kože, italijanske izrade, ujednačene teksture i jarke boje.3. Postolje podržava vertikalni i horizontalni položaj kako bi vam pomoglo da pronađete najudobniji ugao čitanja ili gledanja.4. O metalnim dugmadima : napravljeni smo od stabilnih, izdržljivih i ne lako zarđati metalnih dugmadi, tako da nema potrebe da brinete o problemu rđe.5. Praktični Slotovi za kartice : 2 slota za kartice mogu bezbedno držati vašu karticu i nešto novca bez potrebe da iznosite novčanik napolje.Paket uključuje : 1 x telefon Case Phone nije uključena.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji