• Newbie
Futrola kamere za vlogiranje kompatibilna sa SuperiorTek/za VETEK/za VJIANGER / za Oiexi 4k 48mp digitalne Fotoaparate za Youtube. Vlog skladište za nošenje kamere za sočiva, kablove i drugu dodatnu opremu

Futrola kamere za vlogiranje kompatibilna sa SuperiorTek/za VETEK/za VJIANGER / za Oiexi 4k 48mp digitalne Fotoaparate za Youtube.

KM 7.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Futrola za držač kamere na uvlačenje ekrana opremljena je remenom za ruke, što je pogodno za snimanje video kamere za You Tube da izađe bilo kada i snimi lijepe trenutke u životu na odmoru.Tvrda EVA školjka, kamkorderi futrola za video kameru ima vodootpornu i udarnu funkciju, dobro štiti fotoaparat sa preklopnim ekranom bez deformacija. (Samo torba, uređaj i dodatna oprema nisu uključeni). Držač kamere za fotografiju sa mrežastim džepom : mala digitalna kutija za kameru ugrađeni mrežasti džep sa patentnim zatvaračem, u kom slučaju drže SD memorijske kartice, baterije, kablove za punjenje i drugu dodatnu opremu. Spremni smo da slušamo mišljenja i povratne informacije klijenata, istražujemo tržište, organizujemo podatke i kontinuirano unapređujemo naše torbe za prikupljanje, kako bismo našim klijentima doneli bolje iskustvo. Sa mekom i glatkom unutrašnjom oblogom, mini držač za nošenje kamere je otporan na udarce i vlagu. Torba za fotoaparate je vodootporna, otporna na ogrebotine, otporna na prašinu i padajuće, štiti Youtube kameru od udaraca i prskanja, pruža veliku zaštitu. Sa čvrstom ručkom, držač digitalne kamere i kamera za snimanje je takođe prenosiv. 4 K futrola za video kameru takođe odgovara za VETEK/ za VJIANGER/ za Lierhyt / za OIEXI/ za CEDITA / za LUCKYCAM/ za WIKICO/ za KIDSCAM/ za PANASONIC / za Canon Power Shot G7 X Mark III digitalna 4k 48mp kamera za Vlogovanje. Možete nositi kameru za vlogging kontejner za putovanje, zabavu i kampovanje. Pridržavajući se filozofije usmjerene na korisnika, comecase durable box-ovi su voljeni od strane klijenata i prihvaćeni od strane tržišta.Sa ugrađenim šupljim mrežastim džepom, digitalna kamera za tinejdžere stavlja dodatnu opremu za kameru, kao što su kabl za punjenje, baterija, fotografije, priručnici i drugo.360° smooth patentni zatvarač omogućava tačku i snimanje kamere torba za skladištenje potpuno otvorena za prikaz i uzimanje vlogging kamere za You Tube. Iako se ne koristi za Superior Tek 4 K vlog kameru za fotografisanje, Photo Camera organizer je odličan način da zaštitite svoju vrijednu kameru, održava je u dobrom stanju i voli novu. Što se tiče početnika fotografije ili fotografa, slučaj digitalnih filmskih kamera savršen je izbor poklona za Dan zahvalnosti, Božić, Novu godinu. Minimalistički dizajn donosi prijatno iskustvo. 4 K kamera za vlogiranje kamkorder drži sve na jednom mjestu i onemogućava kotrljanje naprijed-nazad. 1 * vlogging kamera za youtube slučaj. Skladište kamkordera apsorbira udarnu silu i smanjuje oštećenja od vanjskog pritiska. Smooth patentni zatvarač je jednostavan za otvaranje i zatvaranje 4 K video kamere kamkordera, pruža dodatni zaštitni sloj. Futrola za snimanje kamere idealan poklon : 4 K mala torbica za digitalni fotoaparat je male veličine, ne zauzima previše prostora, tako da se lako stavlja u ruksak bilo kada i bilo gdje.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji