• Newbie
Beautyflier Glass držač za flašicu za bebe, podesive ručke za flašice za bebe Dr. Browna, Philips Avent flašicu za bebe, Comotomo flašicu za bebe, itd.

Beautyflier Glass držač za flašicu za bebe, podesive ručke za flašice za bebe Dr. Browna, Philips Avent flašicu za bebe, Comotomo

KM 5.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Zatvaranje na čičak, jednostavno za korištenje; sklopivo, pogodno za izvođenje. Podesive kopče za zaključavanje, pogodne za bočice različitog prečnika ili oblika, kompatibilne sa skoro flašicom za bebe, kao što su Philips AVENT prirodna flašica za bebe, prirodne flašice za bebe Dr. Browna, Comotomo flašica za bebe, Tommee Tippee Nature flašice za bebe, itd. Jedna veličina za sve!. Materijal : neopren debljine 3 mm rastegnut će se tako da savršeno odgovara različitim markama flašica za bebe ili sippy šoljica (ne : bočica nije uključena). Dvostruke ručke, jednostavne za držanje za odrasle ili djecu; sa antikliznom tačkom unutra, bolje popravite bočicu. Može se prati u mašini : iako je otporan na miris i mrlje, ako treba da operete rukave za flaše, jednostavno ih dodajte u pranje (u mrežastoj vrećici) i ostavite da se osuše na vazduhu!.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji