• Newbie
Prekrasan antički nautički solidni viktorijanski mesing rotacijski biranje telefon telefon Vintage radovi Radni retro telefon za kućni / office Decre Decor by Mson.

Prekrasan antički nautički solidni viktorijanski mesing rotacijski biranje telefon telefon Vintage radovi Radni retro telefon za kućni

KM 37.25
Dostupnost
Proizvod je dostupan

☎ Materijal : - Mesing | Završetak : antički zlato (kao što je prikazano na slici). ☎ Veličina : - Visina : 7,25 inča, 18,4 cm Pribl | Osnovni prečnik : 6,25 inča, 15,8 cm cca. ☎ Ovo je predmet reprodukcije : - ne prodaje se kao antikne. Ovi telefoni se izrađuju pomoću originalnog zvona i biranja, a drugi dijelovi su originalni, oni djeluju poput izvornih antiknih telefona, možete koristiti ovaj telefon za svoj rad (ne može se zamijeniti za puni rad poput modernog telefona). Ove vrste ukrasa : - su zaista sjajne i radi i na jednoj telefonskoj liniji imaju RJ11 Standardni telefon za telefon za upotrebu u Velikoj Britaniji, oni im treba pretvarač koji mogu pretvoriti ovaj priključak u zemlju u ostatku zemalja Radite u redu. Možete da poklonite ovaj telefon svojim najmilijima i možete im impresionirati antički izgled. ☎ Elegantni telefon za rotaciju : - Ovaj retro telefona za vintage stil zasniva se na povijesnim modelima, koji je visokokvalitetan i lijep. Rotacijski telefon savršen je za ukrašavanje doma ili poklon iznenađenja. ☎ Široko korišteno : - pogodno za dom, uredske, luksuzne hotele, galerije, nakit kompanije za poboljšanje ocjene i ukusa. Napomena : Proizvod dolazi s priručnikom za papir. Ako ga niste dobili, obratite nam se direktno i fotografirat ćemo vam fotografiju. ☎ Vrlo stabilna : - Telefonska baza i ručka imaju dovoljno težine. Dakle, neće pasti sa radne površine ako slučajno. Rotacioni biranje je komponenta telefona ili telefonske centrale koja implementira tehnologiju signalizacije u telekomunikacijama poznatim kao pulsno biranje. Koristi se prilikom pokretanja telefonskog poziva za prijenos odredišnog telefonskog broja na telefonsku razmenu. Sve dok oni prebacuju još uvijek podržavaju rotacijsko biranje, a većina će raditi stari telefoni.. ONT obično rukuje pulsnim ili biranje telefonskim telefonima, rečeno je Paker Telefon biranja uveden je 1919. godine u SAD-u, a širi se dok je 1950-ih proširio sve dok nije bilo gotovo univerzalno. Ton biranja, zajedno sa telefonima sa rotacijskim brojem biranja, omogućili su pozionicima da biraju same telefonski brojeve. Bio je to zaista zgodan sistem koji se bavi rastućim brojem telefona i telefonskih poziva. Glavni razlog je bio da je zamijenio ručno radilice, a samim tim je bilo poznato sučelje. U ručnom upravljaču telefonskom sistemu, nekoliko kuća je povezano na jednoj liniji, a svaka kuća je dodijeljena drugačiji obrazac zvona. Na primjer, možda ste dobili jedan kratki prsten, a zatim dug prsten.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji