• Newbie
JoyJolt Star Wars Boba Fett 3d kaciga 6.5 Oz staklo za kafu sa dvostrukim zidom. Iz Star Wars šolje za kafu, staklene šoljice za kafu, espresso šoljice i šoljice za čaj kolekcija naočara sa duplim zidom.

JoyJolt Star Wars Boba Fett 3d kaciga 6.5 Oz staklo za kafu sa dvostrukim zidom. Iz Star Wars šolje za kafu, staklene šoljice za kafu,

KM 3.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Kafa uzvraća udarac : ako ste ljubitelj Empire uzvraća udarac ili bilo kojeg filma iz Ratova zvijezda, ovo staklo će sigurno okrenuti "glave" jer sadrži Boba Fett 3 D kacigu unutar same čiste šolje za kafu! Dakle, prije nego što unesete strah u svoj dan, uživajte u pivu iz ove zabavne espresso šolje. Suspendovan u 3 D optici : šoljice za kafu od prozirnog stakla od 6.5 oz su sa dvostrukim zidovima, suspendujući pića unutar kacige stvarajući 3 D efekat. Svaka prozirna posuda za kafu je visoka 3,8 inča i 3,7 inča na najširoj tački, tako da je možete staviti ispod bilo koje vrste espresso aparata (nije pogodan za aeropress). Lako za držanje : izolacija stakla za kafu sa dvostrukim zidom omogućava vam da šalite tople napitke u rukama bez sagorevanja. Baš kao i naše popularne naočare za Espresso sa duplim zidovima Joy Jolt Javaah, cool je za dodir. Koristite ga kao ledenu čašu za kafu? Ledeno hladne dubine svemira ostaju unutar stakla, dok se vi zagrijavate. Čaša od borosilikatnog stakla bezbedna za temperaturu : vaše izolovane šolje su bezbedne za frižider, zamrzivač, mašinu za pranje sudova, mikrotalasnu pećnicu i rernu. Ove 3d estetske šolje su takođe bez olova i prirodno bez BPA. Dakle, bez obzira da li ga koristite kao šolju za kapućino ili toplu čokoladu, svako piće ima ukus baš kao što bi trebalo. UNBOXING the DARKSIDE : vaš jasno šolja je usta vazduh i ručno, i dolazi sigurno umotan i smješten u poklon kutiji sa 12 mjesec garancija za zadovoljavajuće unboxing iskustvo. Iznenadite nekoga koga volite sa Star Wars pokloni za muškarce i žene, koji također pružaju veliku kafu, Joy Jolt.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji