• Newbie
Uljana naftinu bitno ulje, GCMS certificiralo je ulje paprike, sigurno za gutanje, prirodno esencijalno ulje za njegu kože i kose, masažno ulje za aromaterapiju, pogodno za difuzore, 10 ml.

Uljana naftinu bitno ulje, GCMS certificiralo je ulje paprike, sigurno za gutanje, prirodno esencijalno ulje za njegu kože i

KM 2.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Bitno ulje paprike : uljana sjenica bitno ulje se proizvodi sa 100% visokom koncentracijom. Proizvodnja je registrirana u GMP-u koja predstavlja dobre proizvodne prakse. Čista ulja za hranu : ovo prirodno ulje za kožu nije poremećeno i parno destilovano prema GCMS i ISO9001 certificirano za najkvalitetnije bitno ulje paprike, a ne testirano na životinje. To je siguran za hranu i pogodan za unutrašnju upotrebu. Može se dodati nekoliko kapi u hrani, pićima i koktelima. Pogodno za difuzor ili temubil : Stvorite mirnu atmosferu u vašem domu s ovim esencijalnim uljem, uložite opuštajući ekstrakt paprike. Stavite 5-10 kapi unutar 50 ml hladnog prešanog nosača i mješavine. Primijenite ga masivanjem za vašu njegu kože. Tematsko reljefno terapijsko ulje : ulje paprike ima oštar miris koji je hladan i osvježavajući se za lako disanje i olakšanje stresa otkrivajući energičan povjetarac ulja uljem. Masažno ulje : Ovo tijelo za tijelo ostavlja vašu kožu mekom, glatkom i vlažnom nakon što se izvučete iz kade ili tuša. Okoljensko bitno bitno ulje evocira svježinu i osvježenje sa svojim jedinstvenim mirisom. Ova čista ulja paprike također ima mnogo svojstava. Išta smiruje upalu akne i kože i daje rashladni učinak na kožu. Idealno za upotrebu kao masažno ulje i tuširanje. Kako koristiti? Možete primijeniti 5-10 kapi ulja za ulja na uljarima u 50 ml baznog ulja masirajući svoje tijelo. Za iskustvo svježeg kupka u vašoj kadi možete koristiti nekoliko kapi ulja paprike. Ulje za uljanu namiru na uljaru ima osvježavajući i prekrasan miris. Dodavanjem nekoliko kapi esencijalnog ulja u vodu u vašem domu i uredu, možete osvježiti zrak vašeg okruženja sa cenzersom ili difuzorom. Možete pomiješati nekoliko kapi ulja od uljanim memnicama vodom da biste ga koristili kao osvježivač zraka.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji