• Newbie
10a Peruanski ravni snopovi ljudske kose, neobrađeni snopovi Djevičanske ravne kose Genrein ekstenzije ljudske kose za crne žene prirodna boja (16 18 20)

10a Peruanski ravni snopovi ljudske kose, neobrađeni snopovi Djevičanske ravne kose Genrein ekstenzije ljudske kose za crne žene

KM 41.88
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Ravni snopovi Materijali : 100% neobrađeni Peruanski snopovi kose. Nije imalo oštar miris ili linjanje. Bilo je veoma lako peglati i nije izgorelo. Kosa takođe može držati kovrču. Kosa je bila lijepa i puna. Kvalitet snopova ljudske kose : ravni paket ljudske kose je tako mekan i gladak, da mi lako možete provući prste kroz njega. Možete ga nositi cijele godine u skladu sa svojim životnim stilom. Djevičanska kosa snopovi dužine Sintetička kosa će pokazati crni dim i bit će ljepljiva Lopta nakon paljenja. Q2. Koja je boja kose?. O : Sva naša kosa je prirodne crne boje. Svi predmeti su za pravo snimanje. Za prikaz, svjetlost, ekološki razlozi mogu biti fenomen malog odstupanja. Q3. Zapetljati Se I Linjati Malo?. O : svaka perika će se petljati više od vaše prave kose jer vaše vlasište proizvodi prirodna ulja koja sprečavaju da se vaša kosa osuši. Malo vode i regeneratora za kosu i proizvoda za njegu kovrdžave kose mogu biti od velike pomoći.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji