• Newbie
3 tona boginja Locs Heklana kosa 18 inča kovrčava boginja Faux Locs Heklana kosa Ombre Bohemian Locs Heklana kosa za crne žene hipi River Locs heklane pletenice(18 inča, 7 pakovanja, 1B / 30 / 27)

3 tona boginja Locs Heklana kosa 18 inča kovrčava boginja Faux Locs Heklana kosa Ombre Bohemian Locs Heklana kosa za crne žene hipi

KM 19.98
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Mi smo pokretači koji pronalaze i biraju prelepu i visokokvalitetnu kosu koju ćete poslati u ruku, u svakoj prilici vam može pomoći da pokažete svoj šarm. 【Bohemian Locs Style】kovrčava Umjetna locs heklana kosa za crne žene, dodajte labave kovrče u sredini i vrhove, lepršavije i punije, stvorite vam boemski heklani izgled vibracije. Vi ste sigurni da osvoji puno komplimenata sa ovim heklanje boginja locs. Traje samo oko 30 minuta, uštedite svoje vrijeme i novac. Pogodno prethodno petlje. Veoma su lagani i ne osećaju se kao ništa na glavi. Daje ti boho vibracije. Takođe je odličan poklon za Majčin dan, rođendan prijatelja i Dan zahvalnosti!!!. Ova kosa daje ljudima eteričan izgled i konture, tako da je Goddess Locs Heklana kosa lojalna ovoj ideji!!!. O : da, kovrčava heklana kosa faux goddess locs pogodna je za sve poklone dama i djevojaka. Slatko i izvrsno. Boginja frizura znači da je najmanje polovina kose tradicionalna pletenica, heklane pletenice ili uvijanje, a zatim i neka slobodna raspuštena kovrčava kosa. Aeagoo prodavnica kose je posvećena pružanju vrhunske heklane kose i pletene kose, fokusirajući se na brze i jednostavne zaštitne frizure koje zadovoljavaju vaše različite potrebe. Drugi je lijep mokar i valovit izgled. To je također početnik prijateljski kukičanje locs. Dužina : Goddess locs heklana kosa 12 inča, 14 inča, 18 inča, 22 inča. 【Prilike】hipi river locs kukičana kosa pogodna za svakodnevnu upotrebu, zabavu, zvanje, ceremoniju mature, Noć vještica, cosplay, igru s djecom i još mnogo toga. Lako za manipulaciju. Strogo kontroliramo svaki proces od sirovina za slanje u ruku, tako da možete birati s povjerenjem i koristiti srećno . Ovaj paket dolazi sa svime što Vam je potrebno (alati,dodaci za kosu,mnoštvo pletenica za heklanje goddess locs). Jedan pogled je loc izgled. Više opcija boja : 1b,T1 B27,T1 B30,T1 BBUG,1b/siva, 27/613.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji