• Newbie
Kutija za pravougaone maramice kockaste kutije pokrivaju ukrasni kožni materijal vodootporni držač za kancelariju, auto, kućnu i vanjsku upotrebu.

Kutija za pravougaone maramice kockaste kutije pokrivaju ukrasni kožni materijal vodootporni držač za kancelariju, auto, kućnu i vanjsku

KM 6.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Savršena veličina】poklopac kutije za kožnu maramicu ima dimenzije 8.7 x 5 x 5.51 in/22 x 12.8 x 14cm i odgovara širini papira Do 8.5 inča. Sadrži najčešće papirne ubruse. 【Lako za skladištenje】samo uključite dva dugmeta, stavite maramicu unutra, pritisnite dugme za zatvaranje i završili ste. Jedinstveni otvor u obliku slova V drži tkivo uspravno kada se izvuče. 【Visokokvalitetni materijal】napravljen od visokokvalitetne PVC kože, vodootporan je i sprečava vlaženje tkiva. Jednostavan za čišćenje i otporan na bojenje. Jednostavno uklonite tačke sa vlažnom krpom. 【Jedinstveni dizajn】poklopac kutije za maramice se može saviti, a kutiju za maramice možete ponijeti sa sobom bilo gdje; elegantan i jednostavan dizajn može dodati modu vašoj sobi. 【Svestrano】savršeno za svaku sobu, ali i za spremanje malih predmeta. Pogodno za dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu, komodu, auto, trpezarijski sto, radni sto. Opis proizvoda ovo je odličan način da sakrijete ružnu kutiju za tkivo, a poklopac kutija za tkivo dodat će prirodnu boju u bilo koju šarenu unutrašnjost. Takav šik način da dotjerate maramicu. Čist, elegantan dizajn savršen je za kućnu ili komercijalnu upotrebu. Minimalistički, moderan dizajn upotpunjuje svaki dekor.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji