• Newbie
Podni časopis Nordic Masion Wood Rattan rezervirajte novine Spremite list za časopise, knjige, novine

Podni časopis Nordic Masion Wood Rattan rezervirajte novine Spremite list za časopise, knjige, novine

KM 253.28
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Savršena kombinacija orijentalnog duha i zapadnog minimalizma, baš kao i utopijski novi grad istim imenom, proizvod je romantizma u potrazi za tihom životu u brzom tempanzinom. Životni i radni asistent : Ovaj časopis za magazin datoteke omogućava vam da se pozdravite za nered na radnoj površini, više ne gubite datoteke i časopise, a časopisi su na dohvat ruke. U ovom trenutku možete primijeniti neko kuhano laneno ulje na stolicu u ratanu. Napomena : Ne možete koristiti uobičajeno ulje za salatu ili maslinovo ulje, a mora se koristiti na obojenom ratanu. Šta da radim ako je okolina suha? Obično je okolina previše suva, što će uzrokovati pucanje stolice za ratanu.Materijal : Stalak za časopis izrađen je od drva i ratana pepela, koji je i estetski i praktični, a u jednostavnosti nema nedostatka elegancije. Površina je u potpunosti otvorena sa liječenjem lakiranog lika, koji ne samo da lakir ne čini samo tanku kao cičaku krila, ali i zadržava prirodnu teksturu drveta. Treba primijeniti ravnomjerno kako bi se osiguralo da laneno ulje može u potpunosti prodrijeti u pukotine ratana. Pri brisanju se ne zaboravite da prepirite krpu što je više moguće kako biste izbjegli da rattan postane mekan ili poplavljen. U slučaju, preostalo laneno ulje treba obrisati papirnatim ručnikom. Promišljen dizajn : Radna površina časopisa ima i konkavnu površinu za čaše, što može osigurati da šalice nisu lako kliznuti. Specifikacija : Ime : Moderni časopis Materijal : Drvo pepela, indonežanska rattana Boja : Teakwood Brown, Walnut Brown Veličina : W40 * D37 * H53cm Da li se ne može održavati od ratana : Redovno korištenje usisavača za čišćenje usisavača za čišćenje stolica od ratana Sprečite prašinu ili koristite meku četkicu ili sredstvo za uklanjanje kose da biste uklonili prašinu. Čvrsta i izdržljiva : prihvaća tenonsku i smrtnu strukturu, što je čvrsto i stabilno. mora biti postavljen na ventilirano mjesto da se prirodno osuši. Delikatni dodir : Površina drvenog stalak za časopis je polirana i glatka, a dodir je ugodniji, kako bi se osigurala sigurnost članova porodice. Materijal : Stalak za časopis izrađen je od drva i ratana pepela, koji je i estetski i praktični, a u jednostavnosti nema nedostatka elegancije. Obrišite, a zatim ga stavite na ventilirano mjesto. Materijal za drvo pepela + tkanje ratana, i estetska i praktična, neznatna promjena oblika može se transformirati u personalizirana duša, ali jedina stvar koja se nikada ne mijenja je njegova jednostavnost i tišina. Pogodno oprezno otporno na vlagu : povremeno obrišite stolicu od ratana vlažnom krpom (blagi deterdžent može se umanjiti), rattan apsorbuje vlagu i teži da postane mekani i zakrivljeni. Životni i radni asistent : Ovaj časopis za magazin datoteke omogućava vam da se pozdravite za nered na radnoj površini, više ne gubite datoteke i časopise, a časopisi su na dohvat ruke.

U svojstva

Name:
Modern Magazine Rack
Material:
Ash wood, Indonesian rattan
Color:
Teakwood brown, walnut brown
Size:
W40*D37*H53cm
Whether to install:
No
Rattan maintenance:
1. Dustproof:
Regularly use a vacuum cleaner to clean rattan chairs to prevent dust, or use a soft brush or hair remover to remove dust.:
2. Moisture-proof ventilation:
Occasionally wipe the rattan chair carefully with a damp rag (a mild detergent can be dipped), the rattan absorbs moisture and tends to become soft and sagging. When wiping, remember to wring the rag as much as possible to avoid the rattan becoming soft or flooded. Wipe Then put it in a ventilated place.:
3. What should I do if the environment is dry?:
Usually, the environment is too dry, which will cause the rattan chair to crack. At this time, you can apply some cooked linseed oil to the rattan chair.:
Note:
You can't use the usual salad oil or olive oil, and it must be used on painted rattan. It should be applied evenly to ensure that the linseed oil can fully penetrate into the cracks of the rattan. When applying, pay attention to the absorption of the rattan. In the case, the residual linseed oil should be wiped off with a paper towel.
4.Must be placed in a ventilated place to dry naturally. :

Proizvodi u kategoriji