• Newbie
Fydun akrilni klima uređaj, daljinski daljinski upravljač Držač zida 3 kućišta za postavljanje kutije za odlaganje držača

Fydun akrilni klima uređaj, daljinski daljinski upravljač Držač zida 3 kućišta za postavljanje kutije za odlaganje držača

KM 6.80
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Intiman da biste rešili uobičajene probleme s kojima ne možete pronaći daljinski upravljač, čak ni tamo nema mjesta za pohranu daljinskog upravljača. Jednostavno i velikodušno, može se objesiti na zidu kako bi uštedio prostor. Može primiti mobilni telefon i daljinski upravljač. Laserski preseče visoko polirane ivice. Stabilno stajanje i izdržljivo. Intiman da biste rešili uobičajene probleme s kojima ne možete pronaći daljinski upravljač, čak ni tamo nema mjesta za pohranu daljinskog upravljača. Jednostavno i velikodušno, može se objesiti na zidu kako bi uštedio prostor. Može primiti mobilni telefon i daljinski upravljač. Laserski preseče visoko polirane ivice. Stabilno stajanje i izdržljivo. 1. Stabilno stajanje i izdržljivo.2. Laser seče visoko polirane ivice.3. Jednostavno i velikodušno, može se objesiti na zidu kako bi uštedio prostora.4. Može primiti mobilni telefon i daljinski upravljač.5. Intim za rešavanje uobičajenih problema da daljinski upravljač ne možete pronaći, čak i nema mjesta za pohranu daljinskog upravljača. Opis : Opis : Početna Klima Daljinski upravljač, TV daljinski upravljač, komadići, često bez a Mjesto za stavljanje, pa čak i ne može ga pronaći.now, možete pokušati primiti okvir, možete staviti u daljinski upravljač i mobilni telefon .Feature : Stabilno stajanje i izdržljivo stanje. Laserski preseče visoko polirane ivice. Napravljen od akrilnog materijala, formaldehid besplatno. Jednostavno i velikodušno, može se objesiti na zidu kako bi uštedio prostor. Može primiti mobilni telefon i daljinski upravljač. Intim za rešavanje uobičajenih problema da daljinski upravljač ne možete pronaći, čak i nema mjesta za pohranu daljinskog upravljača. Stanje : 100% Potpuno newcolor : Prozirna materica : 1 Case / 2 Case / Case ( Neobavezno) Veličina : Kao što je prikaz za pohranu slika : 1 x OBAVIJEST (sa vijkom) OBAVIJESTI : Molimo vas da dovedite 1-3cm Greška zbog ručnog mjerenja i provjerite jeste li ne smetaju prije nego što razumijete da boje mogu postojati kromatična ionska ion različita postavljanja slika.

U svojstva

Description:
Home air conditioning remote control, TV remote control, mobile phone, piecemeal items, often without a place to put, and even can not find it.:
Now, you can try to receive a box, you can put into the remote control and mobile phone .:
Feature:
Stable standing and durable. :
The laser cuts the highly polished edges. :
Made of acrylic material, formaldehyde free. :
Simple and generous, it can be hung on the wall to save space. :
Can accommodate mobile phone and remote control. :
Intimate for you to solve the usual problems that you can not find the remote control, even there is no place to store remote control.:
Specification:
Condition:
100% Brand New
Color:
Transparent
Material:
Acrylic
Type:
1 case / 2 case / 3 case (Optional)
Size:
As picture shown
Package Included:
1 x Storage Box (with the screw):
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
Please understand that colors may exist chromatic aber ion as the different placement of pictures.:

Proizvodi u kategoriji