• Newbie
JJ yyds plava zidna torba za čišćenje klima uređaja Split klima uređaj za čišćenje poklopac za pranje vodootporni zaštitnik za 1p / 2p / 3p

JJ yyds plava zidna torba za čišćenje klima uređaja Split klima uređaj za čišćenje poklopac za pranje vodootporni zaštitnik za 1p

KM 12.85
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Jednostavno čišćenje i čuvanje - samo mokrim peškirom obrišite ovaj pokrivač za nameštaj na otvorenom i ostavite da se osuši na provetrenom mestu. Odstupanje boja može se razlikovati zbog različitih monitora . Vodootporna navlaka za stol otporna na vjetar - naš pokrivač stola za terasu izrađen je od poliesterske tkanine sa PVC premazom, sa visokokvalitetnim elastičnim rubnim kablom sa prekidačima. Takođe dolazi sa torbom za odlaganje patio za odlaganje poklopca nameštaja, savršen poklon za ljude kojima je stalo.net/en (kopirano u pretraživač za otvaranje) šta mogu učiniti kada istekne vrijeme zaštite kupovine?Ako vam vrijeme zaštite kupovine ističe, kontaktirajte nas i možemo vam pomoći da ga produžite. Prije kupovine izmjerite veličinu vašeg namještaja. Najbolji izbor za presvlake za vanjski namještaj vrlo smo sigurni u našu vanjsku navlaku za vrtnu stolicu.Paket sadrži : poklopac za čišćenje klima uređaja + 3 metra vodovodne cijevi Napomena : greška 1-3cm(1inch = 2. Možete podesiti nepropusnost tako da vaš stol za terasu i stolice budu pokriveni i suvi tokom jakog vjetra i kiše.Za veleprodaju ćemo ponuditi popust ili besplatnu ekspresnu dostavu za koju je potrebno samo 3-7 dana.Boja predmeta prikazana na fotografijama možda se malo razlikuje na monitoru vašeg računara jer monitori nisu kalibrirani u istoj prodaji i isporuci. Najbolji izbor za presvlake za vanjski namještaj vrlo smo sigurni u našu vanjsku navlaku za vrtnu stolicu.Napomena : Ako odaberete opciju besplatne dostave, vaša pošiljka će biti direktno delive. Vodootporan vanjski poklopac stola za terasu-ovaj vodootporni pokrivač za terasu dizajniran je za pravougaone vrtne stolove sa stolicama, pogodan i za većinu garnitura namještaja za terasu kao što su loveseat, sofa, stolice, kauč itd.Specifikacija : Boja : Plava lista paketa : 1kom poklopac klima uređaja za pranje + 1kom 3 metra kupovina cijevi prema nivou snage : primjer 1 : za 12000 BTU, potrebno je 1-1,5 p poklopac, primjer 2 : za 18000 BTU i 24000 BTU, potrebno je 2-3 P poklopac. Možete podesiti nepropusnost tako da vaš stol za terasu i stolice budu pokriveni i suvi tokom jakog vjetra i kiše.Dobro zaptivanje.

U svojstva

Color:
Blue
Package list:
1pcs wash air conditioner cover + 1pcs 3 meter pipe
Purchase by power level:
Example 1:
For 12000 BTU, it need to 1-1.5p cover,
Example 2:
For 18000 BTU and 24000 BTU, it need to 2-3p cover.
Calculation :
( 1 BTU x 0.293 =1 W,  1P = 2500W )
(The above is just personal suggestion, please measuring the product circumference to purchase):
M size is for 1-1.5P air conditioner, circumference/perimeter within 2.4 meters.:
L size is for 2-3P air conditioner, circumference less than 3.2 meter.:
Package contains:
Air conditioner cleaning cover + 3 meters water pipe
Note:
1-3cm(1inch = 2.54cm)error might exist due to manual measurements, please kindly understand. The colors deviation might differ due to different monitor .:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same:
Wholesale and drop shipping are both welcomed.:
For wholesale,we will offer discount or free express shipping which only takes 3-7 days to arrive.:
For drop shipping,we could send the goods to your customers directly and won't leave information about us if you'd like to.:
How can track my parecl?:
You can track your parcel on the following website using your tracking number:
www.17track.net/en (Copied to the browser to open)
What can I do when purchase protection time is running out?:
If your purchase protection time is running out, please contact us and we can help you to extend it. So your money will not go to my account.:
Note:
If you choose the free shipping option, your parcel will be directly delive :

Proizvodi u kategoriji