• Newbie
NIWEIYA Dječija torba za knjige Dječiji ruksaci za djevojčice dječja Školska torba žene Casual pakovanje vodootporna torba za Laptop.

NIWEIYA Dječija torba za knjige Dječiji ruksaci za djevojčice dječja Školska torba žene Casual pakovanje vodootporna torba za Laptop.

KM 13.75
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Veličina ruksaka】veliki kapacitet : 35 litara, Veličina : 33(L)*24(W)*48(H) cm,12.9(L)*9.4(W)*18.8 (H) inča.Više opcija boja i veličine. 【Kapacitet i struktura】veliki kapacitet i skladišni prostor,ruksak za djevojčice, može zadovoljiti različite potrebe za odlaskom u školu, ured, putovanja.Može postaviti 15,6 inčni laptop.Jedan glavni pretinac odgovara knjigama standardne veličine. tri prednja džepa savršena su za olovke, markere, grickalice ili druge sitnice; dva bočna džepa mogu dobro da drže flaše vode i sklopive kišobrane.Više odjeljaka lako saznati.Škola ili putovanja bez brige. 【Materijal】najlonska tkanina, izdržljiva, vodootporna, otporna na habanje, otporna na suze,lagana, laka za čišćenje. 【Comfort】prozračna zadnja ploča, proširuje i zgušnjava podesive trake, čini vaša leđa udobnim i suhim.Dvosmjerni glatki patentni zatvarači. 【Scene koje se koriste】pogodan je za učenike osnovnih škola, srednjoškolce,tinejdžere,djevojčice i žene,pogodan za svakodnevni život, školu, na otvorenom, putovanja, kupovinu, planinarenje ili kampiranje itd.Ruksak je pogodan za dijete starije od tri godine old.It takođe je poklon za rođendan, Božić, maturu za vašu ljupku djevojku. Karakteristike : 1.Veliki kapacitet 35 L. 2.Više opcija boja i veličine. 3.Najlonska tkanina, izdržljiva, vodootporna, otporna na habanje, otporna na suze,lagana, laka za čišćenje. 4.Prozračna zadnja ploča, proširite i zgusnite podesive trake, čine vaša leđa udobnim i suhim.Dvosmjerni glatki patentni zatvarači. 5.Veliki kapacitet i skladišni prostor,ruksak može zadovoljiti različite potrebe za osnovnom i srednjom školom za djevojčice.Može postaviti 15.6 inčni laptop.Jedan glavni pretinac odgovara knjigama standardne veličine. tri prednja džepa savršena su za olovke, markere, grickalice ili druge sitnice; dva bočna džepa mogu dobro da drže flaše vode ili sklopive kišobrane.Više odjeljaka lako saznati.Škola ili putovanja bez brige. 6.It pogodan je za učenike osnovnih škola, srednjoškolce,tinejdžere,djevojčice i žene,pogodan za svakodnevni život, školu, na otvorenom, putovanja, kupovinu, planinarenje ili kampovanje, itd. To je takođe poklon za rođendan, Božić, maturu za vaše devojke. Paket uključuje : 1 * ruksak samo Savjeti : - molimo vas da dozvolite malu razliku u boji od prikazane slike zbog osvjetljenja kada je slika snimljena. - Molimo vas da dozvolite grešku mjerenja od 1-3 cm zbog veličine mjerene ručno. - Ruksak je dopremljen iz Kine.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji