• Newbie
Oude Hower Tired stalak za ladicu, dva slojna ladica Decor Searhouse Farmod Holder dekora za pladanj za kuhinju Kafa Makaronske ploče Tvrtke za desertno voće (sa drvenim perlama)

Oude Hower Tired stalak za ladicu, dva slojna ladica Decor Searhouse Farmod Holder dekora za pladanj za kuhinju Kafa Makaronske ploče

KM 3.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Paket uključuje】 Ovaj ukrasni komplet za ladicu sadrži 2 okrugle ladice, 2 metalne vretenove, 2 drvena stalka i 1 niza drvenih perlica, možete postaviti središte sa seoskim kućama u nikom trenutku. 【Drvena dva slojna ladica】 Visina ove ladice je ukupno 17,5 ", idealna je visina za komad ispod ormara u kuhinji. Prečnik donje ladice je 12,79 ", a promjer gornje ladice je 9.05". Metalna ručica na vrhu čini pomicanje okrugle drvene ladice za posluživanje jednostavno. 【Rustikalni dizajn】 Ukrasite svoj dom rustikalnim dodirima kako biste se osjećali kao kod kuće! Metalna ručka za štap osigurava stabilnost dvokrevetne drvene ladice. Na donjem tablicu su tri drvena kugla na dnu, dok štite tablicu od ogrebotina. Dvije metalna ladica za ladicu za jednostavan potez. 【Visokokvalitetni materijal】 Naša dva slojna ladica je ručno rađena od punog drveta i premium željeznih ručica. Površina je glatka i minimizirat će sjeckanje. Bez obzira gdje se postavlja drvena ladica za stol, ovaj elegantni vintage okrugli ladica daje kuću prekrasno skladištenje dok evocira atmosferu seoske kuće. 【Wide aplikacije】 Ova slojna ladica je jednostavna i mogli biste ga sastaviti u roku od nekoliko minuta slijedeći upute dane. Dobijte kreativan sa našim dvoslojnim paletama ukrašavajući ih drvenim paletama za bilo koju priliku. Rustikalni ukras izrađen je laganom velikom rustikalnom seoskom kućištem : 2 resied ladica sa dovoljno kapaciteta ili prikaz više predmeta, prekrasno drvo Teksture i karbonizirana crna boja donosi vašu kućnu seosku kućicu je stabilan i izdržljiv. Ovaj dekor ladice za seosku kuću takođe se dobro podudara sa prazničnim predmetima za Noć vještica, Dan zahvalnosti i Božić. Savršena veličina, neograničene primjene Visina ove ladice je ukupno 17,5 ", idealna je visina za komad ispod ormara u kuhinji. Prečnik donje ladice je 12,79 ", a promjer gornje ladice je 9.05". Kvalitetno prirodno drvo sa posebnim procesnim tretmanom koji omogućuje ovoj drvenoj tvariranom pladanju da ima rustikalni izgled. Relied ladica za prikaz za organizovanje i prikazivanje na šalteru kao kuhinjskim nosač kafe dekor, kula za kolače, kavana, držač za kolače, desertna ladica za popodnevni čaj ili dekor za zabavu. Drvena ladica za ukrasnu dekor za novu godinu, Dan nezavisnosti, Božić, Dan zahvalnosti, Noć vještica, Uskrs, Porodično okupljanje, Kućna zabava i mnogi drugi odmor! Ovaj ukrasni komplet za ladicu sadrži 2 okrugle ladice, 2 metalne vretenove, 2 drvena stalka i 1 niza drvenih perlica.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji