• Newbie
Uskršnji dekor ladice, sretan proljetni ukrasi za ladicu, seoski kućani dekor ladice, mini rustikalni zeko drveni znak za zatvoreni kućni stol kancelarija, jedna veličina)

Uskršnji dekor ladice, sretan proljetni ukrasi za ladicu, seoski kućani dekor ladice, mini rustikalni zeko drveni znak za zatvoreni

KM 1.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Dekora o suštini od jedeka】 Pakirani sa Uskršnjim drvenim znakovima i uzorcima teksta, ukrasite svoju seosku kućicu, dom ili kuhinju s ovim divnomnim drvenim uskrsnim ladicom, ovi simpatični znakovi dodat će upečatljiv dodir u proljeće i rustične uskrsne ukrase . 【Visokokvalitetni drveni materijal】 Ovi proljetni drveni znakovi izrađeni su od prirodnog drvenog materijala, lijepi dizajni i svijetle boje dodat će pop boju u živopisno proljeće, ovi proljetni ukrasi su čvrsti i izdržljivi, a ne lako se slomiti i blijediti mogu dugo održavati dobro izgleda izgled. ❤ 【Stvorite svježu atmosferu】 Možete maksimalno iskoristiti talent dizajna primjenom ovog proljetnog i uskršnjeg dekora s drugim prekrasnim ukrasima, poput umjetnih suncokreta, ili slikanje, bajke LED svjetla, za stvaranje svježeg i impresivne atmosfere. ❤ 【Široka aplikacija】 Izrazite svoju ljubav prema svojim gostima i porodici i poželite im puno sreće sa našim retovnim reverzibilnim drvenim znakovima. Idealno za uređenje tirenih ladica, dekor polica, seoskim prozorom, kafići, kuhinja, stolovi, šalter, prozori, šasice, mantls, police, releji, kućni ulaznik ili bilo gdje želite da prikažete ove festivale. ❤ 【Šarmantna ovakrana dekor paleta dodaje lik rustikalnim i seoskim stilovima; lijepi dizajni i živahne boje dodaće boju u živopisno proljeće. 4. Ideje za ukrašavanje proljeća : Seoska kuća za ladicu mogu se upariti sa zidarskim staklenkama, krilicama, gnomima, zelenilom, cvijećem, uskršnjim jajima kotrljajućim igle, drvenim jarkama ili bilo kojim drugim opcijama za slaganje, a također su odlična opcija poklona. 5. Svestrana dekoracija ladice izrađena je od borovog drveta i obojena prekrasnim uzorcima poput pastelnih boja, može se koristiti kao polica u bilo kojoj sobi, a može se koristiti i kao poklon za odmor, pogled na odmor ili poklon za tuširanje .Materijal : Boja drveta : Kao na slici veličine : Kao što je prikazano Produktovanje uključuje : 1 set ukrasa ladice (bez ladice).

U svojstva

Proizvodi u kategoriji