• Newbie
Doubao Manikure Set za nokte Clippers Skaze za kutikule File Pljeskavice Alat Osobni setovi za negu

Doubao Manikure Set za nokte Clippers Skaze za kutikule File Pljeskavice Alat Osobni setovi za negu

KM 46.60
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Potpuno nova nadogradnja, udobniji dodir i tvrđi efekt upotrebe. Osobni čist, brižni supur. Barb, nokti i mrtva koža lako se odsežu. Higijenski i udobni, čisti u svim smjerovima, nehrđajućim čelikom i ugljičnim čelikom. Sekundarni rub je izošćen, a ušteda radne snage. Potpuno nova nadogradnja, udobniji dodir i tvrđi efekt upotrebe. Osobni čist, brižni supur. Barb, nokti i mrtva koža lako se odsežu. Higijenski i udobni, čisti u svim smjerovima, nehrđajućim čelikom i ugljičnim čelikom. Sekundarni rub je izošćen, a ušteda radne snage. Materijal : Specifikacija proizvoda od nehrđajućeg čelika : 16cmx15.5cmnet Težina : 295gproduct funkcije : Ugodniji dodir i tvrđi korištenje efekte.personalno čisto, nokti i mrtva koža lako se isključuju. Higijenski i udobni, čisti U svim smjerovima, nehrđajući čelik i ugljični čelik. Sekundarni rub je izošćen, a to je radno ušteda.a skup poklona koji zadovoljavaju više potreba i bitni su za domaću putovanja. Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, Stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Hvala! Molimo vas da dopustite 1-2 mm mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja.QUATInost : 1 set2. Zbog razlika u računarskim ekranima i monitorima stvarna boja može se malo razlikovati od slike. Hvala vam na razumijevanju!.

U svojstva

16CMX15.5CM:
Net Weight:295G:
Product Features:
Brand new upgrade, more comfortable touch and harder use effect.:
Personal clean, caring companion.:
Barbs, nails, and dead skin are easily cut off.:
Hygienic and comfortable, clean in all directions, stainless steel and carbon steel.:
The secondary edge is sharpened, and it is labor-saving.:
A set of gifts that meet multiple needs and are essential for home travel.:
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2mm measuring deviation due to manual measurement.:
Quantity :
1 set
2. Due to differences in computer screens and monitors, the actual color may differ slightly from the image. Thank you for your understanding! :

Proizvodi u kategoriji