• Newbie
Jaosha Manikure Set Professional Kit za klipni komplet za nokte-nehrđajući čelik Manikir, alati za njegu noktiju sa originalnom kožnom turističkom futrolom za seniore Muškarci za odrasle

Jaosha Manikure Set Professional Kit za klipni komplet za nokte-nehrđajući čelik Manikir, alati za njegu noktiju sa originalnom kožnom

KM 36.90
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Zbog različitih uglova pucanja i svjetla, može doći do blage kromatske aberacije, molim vas razumjeti. Set za klip za nokte izrađen je od izdržljivog nehrđajućeg čelika, čvrste i izdržljive; Pruža savršene performanse. Mali i prenosivi, jednostavan za nošenje, pogodan za upotrebu na putovanju. Clippers je najbolji poklon za Dan oca, majčin dan, Dan zahvalnosti, Božić i Novu godinu. Dolazi sa malom prenosom kutijom, kutija dolazi sa ogledalom, prikladnije je za obrezivanje obrva. ✔ Visokokvalitetni profesionalni komplet za nokte uključuje alate za njegu ruku i stopama, što je ekonomičnije od zasebno kupovine. ✔ Visokokvalitetni profesionalni komplet za nokte uključuje alate za njegu ruku i stopama, što je ekonomičnije od zasebno kupovine.Mamičnost, pedikuriranje, anti-akne, piling oblikovanje obrva. Zbog ručnog mjerenja mogu se pojaviti neke male greške, pogledajte stvarni proizvod, hvala. Dolazi sa malom prenosom kutijom, kutija dolazi sa ogledalom, prikladnije je za obrezivanje obrva. jak i izdržljiv, a neće izblijediti, izuzetno tvrdo i oštar za životnu upotrebu . Ručice dolaze s pravilnim hvataljkama koji vam omogućuju izbjeći neujednačene rezove i zahtijeva manje sile za kontrolu kliplica. Idealan poklon - da biste izgledne svaki put, to je vrijedan dodatak u vašem svakodnevnoj Rutina. Imajte na umu da je ovaj proizvod jednostavan za grebanje prstiju, molimo vas da ga stavite na mjesto izvan dohvata djece, hvala. Ručke su dizajnirane malo duže kako bi se pružili udobnost dok klizim nokte. Engleski dizajn - manikir nikad nije problem sa našim ergonomski dizajniranim kliplicama za nokte. Biti elegantan i prepun u prekrasnom prenosivom slučaju, to je nevjerojatan poklon za vaše rodbine, prijatelje, roditelje, muževe i supruge za njihov mani-pedi ritualprofessional manikir i pedikura kozmetički komplet, uključujući njegu ruku, za njegu lica i alate za njegu stopala, Razne potrebe za njezi u dnevnom životu. Ručice dolaze s pravilnim hvataljkama koji vam omogućuju izbjeći neujednačene rezove i zahtijeva manje sile za kontrolu kliplica. Set za klip za nokte izrađen je od izdržljivog nehrđajućeg čelika, čvrste i izdržljive; Pruža savršene performanse. ✔Easy za pohranu i nošenje, uštedite prostor, vrlo pogodan za putovanja i svakodnevni život!. ✔Easy za pohranu i nošenje, uštedite prostor, vrlo pogodan za putovanja i svakodnevni život!.Clippers je najbolji poklon za Dan oca, majčin dan, Dan zahvalnosti, Božić i Novu godinu. Ime za nokte Setproduct Materijal : Nehrđajući čekinje : otprilike 497 gramskobox Veličina : oko 6,18 * 4,09 inča (15,4 * 10,4 cm) Boja kutije : srebrna, ruža Gotovo na gomilu : Odlučnici : 1. Imajte na umu da prilikom čišćenja proizvoda obrišite proizvod vodom i mekom krpom i obrišite je suho.

U svojstva

20-piece set:
Weight:
Approximately 497 grams
Box size:
about 6.18*4.09 inches (15.4*10.4CM)
Box color:
Apricot
Nail clippers set color:
silver, rose gold
Suitable for the crowd:
adults
Tips:
1. Due to manual measurement, some small errors may occur, please refer to the actual product, thank you.:
2. Due to the different shooting angles and light, slight chromatic aberration may occur, please understand.:
3. Please note that when cleaning the product, please wipe the product with water and a soft cloth in time and wipe it dry.:
4. Please note that this product is easy to scratch your fingers, please place it in a place out of reach of children, thank you.:
Our products are made of safe and environmentally friendly materials, easy to use and suitable for toenails and nails. Small and portable, easy to carry, suitable for travel use. Made of stainless steel, it is not easy to rust and deform. Durable and long serv :

Proizvodi u kategoriji