• Newbie
Krava pokloni za žene, 30oz jedinstveni krava Print Tumbler sa poklopcima i Slamkama, inox vakuum izolovana čaša za kafu, boca za putnu šolju vode, krava Stuff Accessories dekor.

Krava pokloni za žene, 30oz jedinstveni krava Print Tumbler sa poklopcima i Slamkama, inox vakuum izolovana čaša za kafu, boca za

KM 9.99
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Humanizirani dizajn】gornji dio šolje velike veličine i velike zapremine čine mašinu lakom za čišćenje. Unutrašnja i vanjska čaša od nerđajućeg čelika sa dvostrukim zidom 304 18/8 + vakuumska izolacija za osiguranje performansi izolacije.Visok kvalitet-napravljen sa vakuumskom izolacijom sa dvostrukim zidom i nerđajućim čelikom 18/8, vaša pića će ostati ukusna i ohlađena 12 sati ili ledena do 2 dana, održaće pića ledeno hladnom ili vrućom vodom! Savršeno za vino, pivo, koktele, kafu i sladoled! 2. 【Ekološke zdravstvene i elegantne šare】štampa direktno na površinama od nerđajućeg čelika koristeći ekološke biljne boje ili prah na materijalu bez BPA. Elegantan i izdržljiv. Manji donji dio šolje olakšava držanje i odgovara većini držača čaša u automobilima.Savršen poklon-naša čaša može biti simpatičan poklon za praznik, rođendan, Božić, Dan zaljubljenih, putovanje djevojčica, Majčin dan, selidbu, grijanje kuće, unapređenje, novi posao ili za svaki dan i bez ikakvog razloga. Poklopac šolje je napravljen od AS+PP koji je BPA i bez mirisa, zdravlja i životne sredine.Vrhunski poklopac otporan na prskanje - poklopac otporan na prskanje bez BPA može je spriječiti da prolije ili pravi nered kada pije kafu ili vino u dvorištu ako se kreće ili stavlja svoju flašu sa kafom ili vinom na svoj automobil.【Zadržavanje i izolacija na niskim temperaturama, bez znoja】napravljena sa vakuumskom izolacijom sa dvostrukim zidom i nerđajućim čelikom 18/8, vaša pića će ostati ukusna i ohlađena 12 sati ili ledena do 24 sata. Manji donji dio šolje olakšava držanje i odgovara većini držača čaša u automobilima. 【Nije pogodno za visoke TEMPERATURE】 : ova izolovana šolja sa ručkom od 30 unci duže će održavati vaša pića hladnim, ali nije dizajnirana da održava toplije tečnosti toplim. Pogodan je kao šolja za krave, ukrasi za krave za dom, dekor sobe za kravlje štampe, dodaci za kravlje printove, stvari za kravlje printove, slatke šolje za kafu, kravlji pokloni za ljubitelje krava. Ove šolje za kafu mogu se koristiti kod kuće, u kancelariji, zabave na otvorenom i događaji kao što su sport, putovanja, kampovanje i vožnja, pravo za kancelarijske radnike, vozače, studente, nastavnike, stručnjake za roštilj, zabave, mornare, itd. A prilikom punjenja visokotemperaturnih pića ili hrane, radi boljeg iskustva, pričekajte da se ohlade na ispod 25°C prije punjenja. Božić, Dan zahvalnosti, dan zaljubljenih Dan majke ili učitelja i rođendanski pokloni za djevojku, ženu, sestru, učiteljicu, mamu. Štaviše, ova čaša dolazi sa ručkom, koja je praktičnija za nošenje.Humanizirani dizajn : gornji dio šolje velike veličine i velike zapremine čine mašinu lakom za čišćenje.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji