• Newbie
Giuoegfy 6-pakovanje tuš kabine, organizator za ljepljive tuširanje, police za tuširanje, krovna od nehrđajućeg čelika Organizator tuširanja.

Giuoegfy 6-pakovanje tuš kabine, organizator za ljepljive tuširanje, police za tuširanje, krovna od nehrđajućeg čelika Organizator

KM 2.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

6 Pakovanje tuš kabine Caddy Set : Naša velika polica za tuširanje sadrži 2 kastova tuš, 2 držača sapuna, 1 držač četkica za zube, 1 pomični nosač ručnika i pet ljepila. Potpuno je dovoljno velik da se prilagodi svim vašim kupaonicama. Koristite svoj prostor. Jednostavna ugradnja : ljepljiva kupaonica Organizator polica dolazi sa 5 ljepila. Nema potrebne bušenja, nije potreban alat, ne može se završiti u roku od 5 minuta, bez oštećenja zida. Također, tuš regali sa držačem četkica za zube pogodni su za kuhinju, alatnu sobu, toalet itd., Pomoći vam da uštedite više prostora. Brza odvodnja : Naš tuš kadu dizajniran je sa curenjem vode koji omogućava da se voda brzo isušiva. Ne postoji mjesto u košarici za tuširanje za vodu da ostane uz naš šuplji dizajn i pomažu u odvoji i suha brzom. Snažan nosivost : nadograđeni ljepila Caddy pružaju super stabilnost. Testirana ga je profesionalna agencija. Ne morate se brinuti da padnete sa zida nakon instalacije polica za tuširanje za unutrašnji tuš. Osiguranje kvaliteta i usluga : Zalažemo se za stvaranje odličnih i kvalitetnih proizvoda i zadovoljavajuće usluge za svakog kupca, ako imate bilo kakvih pitanja nakon primitka predmeta, slobodno nas kontaktirajte putem i mi ćemo vam pružiti zadovoljavajući odgovor. 1.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji