• Newbie
4kom bušilica za drva za cijepanje drva za ogrjev, dijamantska bušilica za poboljšanje doma, svrdla za cijepanje trupaca za teške uslove rada za ručnu bušilicu

4kom bušilica za drva za cijepanje drva za ogrjev, dijamantska bušilica za poboljšanje doma, svrdla za cijepanje trupaca za teške

KM 3.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Visokotemperaturna tvrdoća za gašenje super jaka. Ne iskoristite tačku pucanja na začinjenom drvetu. Izuzetno je jak, otporan na udarce i na habanje. Podijeljen u četiri dijela. Preporučuje se bušenje sa strane 3. Nema potrebe da brišemo. Ako je prečnik trupca manji od 3 inča. 【Kako koristiti】samo ugradite svrdlo u električnu bušilicu i izbušite drvo i drvo za ogrjev će se proliti easily. Izuzetno je jak, otporan na udarce i na habanje.

U svojstva

Used for:
Hammer Drill
Type:
Core Drill Bit
Application:
Wood drilling
Material:
high carbon steel
Package Included:
1 x Hex handle electric hammer drill bit:
1 x Round shank electric Hammer drill bit:
1 x 32mm Wood Splitter Drill:
1 x Square shank electric hammer drill bit:
Need To Pay Attention When Splitting Wood:
1. If the diameter of the log is less than 3 inches. No need to split. If the diameter of the log is greater than 3 inches, less than 6 inches. Cut it in half. If the diameter of the log is 6 to 12 inches. Divided into four parts..:
2. Please do not drill against the center of the wood to prevent jamming. It is recommended to drill from the side:
3. Don’t take advantage of the cracking point on the seasoned wood. Splitting wedge on the kerf will help you split the wood more efficiently.:

Proizvodi u kategoriji