• Newbie
Eme boce za vodu za pse za šetnju, Materijal ABS hrana za flašu pasa prenosiva posuda sa jednim ključem nepropusna za Desing Puppy Pet travel boca. EME-BOTDOG.

Eme boce za vodu za pse za šetnju, Materijal ABS hrana za flašu pasa prenosiva posuda sa jednim ključem nepropusna za Desing Puppy

KM 4.45
Dostupnost
Proizvod je dostupan

✅ Pakovanje uključuje : većina flaša vode za pse ne može se porediti sa našim ultimate paketom jer smo uključili sve što Vam je potrebno za uspeh! Svaka boca za pseću vodu sadrži bočicu za kućne ljubimce i uzicu koja je dizajnirana za jednostavno kačenje i nošenje!. ✅ Nevjerovatno jednostavan za upotrebu : umorni ste od izlijevanja ili curenja? Naša boca za pseću vodu koristi praktičnu operaciju jednom rukom za lako hranjenje vodom sa sigurnosnom bravom kako bi se spriječilo slučajno prolijevanje vode. pritisnite samo dugme i pustite da voda iscuri za piće. ✅ Nevjerovatan kvalitet : za razliku od naših konkurenata, boce za pseću vodu izrađene su od vrhunskog ekološki prihvatljivog ABS-a, PET-a ili PC materijala, jake i izuzetno izdržljive! Uz pravilnu upotrebu, prenosivi zalivač za pse će trajati tokom vremena. ✅ Dolazi sa čvrstom vezicom : kupovinom naše boce za vodu za pse dobićete uzicu dizajniranu za lako kačenje i nošenje, pogodnu za šetnju, vožnju ili planinarenje sa vašim psom. naša flaša za vodu za pse omogućiće vam da sa svojim ljubimcem obavljate razne aktivnosti na otvorenom. ? 100% zadovoljstvo garancija - sve igre iz emeglobalimport boce psa vode za šetnju imaju 30 dana novac leđa garancija. Kupujte sa mirom!. Većina flaša vode za pse se ne može porediti sa našim ultimate paketom jer smo uključili sve što Vam je potrebno za uspeh! Svaka boca za pseću vodu sadrži bočicu za kućne ljubimce i uzicu koja je dizajnirana za jednostavno kačenje i nošenje!Umorni ste od izlijevanja ili curenja? Naša boca za pseću vodu koristi praktičnu operaciju jednom rukom za lako hranjenje vodom sa sigurnosnom bravom kako bi se spriječilo slučajno prolijevanje vode. pritisnite samo dugme i pustite da voda iscuri za piće. Za razliku od naših konkurenata, boce za pseću vodu su napravljene od vrhunskog ekološki prihvatljivog ABS-a, PET-a ili PC materijala, jake i izuzetno izdržljive! Uz pravilnu upotrebu, prenosivi zalivač za pse će trajati tokom vremena. Kupovinom naše flaše za pseću vodu dobićete uzicu dizajniranu za lako kačenje i nošenje, pogodnu za šetnju, vožnju ili planinarenje sa vašim psom. naša flaša za vodu za pse omogućiće vam da sa svojim ljubimcem obavljate razne aktivnosti na otvorenom. Sve igre iz emeglobalimport boce za pse vode za šetnju imaju 30 dana novac leđa garancija. Kupujte sa mirom!.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji