• Newbie
Iwanga 3 in1 boca za vodu na otvorenom, prenosiva boca za vodu za kućne ljubimce sa posudom za hranu,flaša za vodu za putovanja pasa,torbe za pseće Kakice,dozator za pseću vodu za šetnju na otvorenom,planinarenje, putovanja.

Iwanga 3 in1 boca za vodu na otvorenom, prenosiva boca za vodu za kućne ljubimce sa posudom za hranu,flaša za vodu za putovanja pasa,torbe

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【3 u 1 prijenosni dizajn】savršene kombinacije 2023 nadograđena boca za pseću vodu, dolazi sa posudom za hranu / užinu koja se uklapa pravo u veliku flašu. Veliki kapacitet vode 20oz (600ml) i posude za hranu od 100g,i izuzetno jake kese za pseće Kakice. Vrlo pogodan za vanjske, šetnje ili porodična putovanja. 【Jednostavan za korištenje i nošenje】jednom rukom, otvorite ključ za zaključavanje i pritisnite dugme da napunite vodu, otpustite da zaustavite vodu. Vrlo jednostavan za nošenje, ovu putnu flašu vode za psa možete staviti u ruksak ili okačiti na ruku sa užetom. 【Lako se čisti】perivo u mašini za pranje sudova ili ručno pranje. Čišćenje ovih flaša za vodu ne može biti lakše. 【Nepropusnost i bez otpadnih voda】dizajn zaptivke silika gela i ključa za zaključavanje pazite da dozator boca za vodu za kućne ljubimce uopće ne curi. Samo držite ključ za vodu otvoren, pritisnite dugme, vratite neiskorišćenu vodu nazad u flašu, a zatim držite ključ za vodu blizu. 【Izdržljivi materijali】napravljen od visokokvalitetnih ABS i PC plastičnih materijala,siguran i izdržljiv,takođe uparen sa aktivnim ugljem filtera. Ove prenosne posude za vodu mogu podržati vaše prijatelje kućne ljubimce da uživaju u svježoj vodi i hrani bilo kada i bilo gdje. 【Najnovija fizička perspektiva】rezervoar za vodu 2023 Perfect O oblika dizajnirajte veću površinu za piće za svog ljubimca.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji