• Newbie
Plastične Kalemice za konac za vezenje sa krstom pamučne konce Zanatsko šivenje skladište, kartice sa koncem, bobine za narukvice prijateljstva (bijele-120 kom )

Plastične Kalemice za konac za vezenje sa krstom pamučne konce Zanatsko šivenje skladište, kartice sa koncem, bobine za narukvice

KM 3.15
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Materijal : Visokokvalitetni ekološki kućni ljubimac, čvrst i izdržljiv, nije jednostavan za lomljenje. Veličina (Približno) : 1,57 inča sa 1,45 inča, bijela boja, uobičajena i opća. Funkcija : na svakoj ploči postoje dvije kopče za navoje kako bi kraj linije ostao zaglavljen, također ih možete označiti flomasterom za jednostavnu referencu. Pogodno za klasifikaciju : ovaj set kartica sa navojem može namotati niti različitih boja, sprečavajući ih da se uvijaju, lako i praktično za klasifikaciju. Funkcija : Svaki put kada izvezete neko djelo, ostaće vam neke konce za vezenje. Ove razbacane žice možete omotati oko ploče za namotavanje i sačuvati u online kutiji za sljedeću upotrebu. Imajte na umu : molimo vas da ga držite dalje od djece. Ovo je veoma važno. Korisno : ovi plastični držači konca mogu pomoći u držanju konca, pletenice, Washi trake na mjestu, održavati konac urednim i čistim, u slučaju da razne niti budu u haosu. Specifikacije : Materijal : plastika Veličina : 1,45 x 1,57 in / 3,7 x 4,0 cm Boja : Bijela pakovanje uključeno : 120 x kalema za konac.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji