• Newbie
Pas lizanje pasa, 2 kom. Dog lizanje prostirke za grickalice za grickalice od kikirikih maslaca jogurt, smanjuju tjeskobu dosadu za kupanje i kupanje kućnih ljubimaca.

Pas lizanje pasa, 2 kom. Dog lizanje prostirke za grickalice za grickalice od kikirikih maslaca jogurt, smanjuju tjeskobu dosadu za

KM 3.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Dvostruka dužnost】 : PET lizački jastučić je inovativan dizajniran kao dvije particije, jedan se koristi kao lizanje prostirki za lizanje tečne hrane poput kikirikića, bundeve ili jogurta, a drugi se koristi kao spornu hranu za spornu hranu Snack. 【Sretni parovi】 : Korištenje naših psa lizastih prostirki za anksioznost donijet će sreću vašem ljubimcu, on će ga odvratiti pažnju vašeg ljubimca i smiriti ga, a ponavljaju se endorfini, što vas zauzvrat drži i vaš kućni ljubimci opušteni i sretni tokom kupanja ili njegovanja vrijeme. Također odlično za stresnu vremenu kao što su posjete veterinara, isječak za nokte, oporavak ozljeda kao i grmljavinske oluje i vatromet. 【Zdravstveni partneri】 : Odlično za mačku i psenu stomatološku njegu kod kuće, teksturirane površine mate za lizanje kućnog ljubimca promoviraju ugodnu radnju lizanja, što stvara pljuvačku pomažući u zaštiti zuba i desni za kućne ljubimce. Okreće čestice hrane s jezika vašeg ljubimca, promovirajući zdravije zube, desni i svježiji dah.i slabog jela je dobro za probavno zdravlje. 【2 kom 2 boja】 : Paket uključuje 2pcs lizalice za pse, veličine : 6 * 6 in, 2 boje, jedna boja je narandžasta, a drugi je plava. 【Zdrava i sigurnost】 : prostirka za liječenje pasa izrađena je od materijala za hranu, jednostavan za čišćenje i suđe za suđe. Napomena : Ovo nije igračka za žvakanje. Molim vas nadgledajte svog ljubimca. Paket uključuje : 2 kom lizanje matcolour : jedna plava, još jedna narandžasta Veličina : 6 * 6 inča.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji