• Newbie
Light Blue Balloons 12 inča, svijetlo plavi lateks baloni za dječji baloni za djecu isporučuje vjenčanje rođendana ukras za tuširanje.

Light Blue Balloons 12 inča, svijetlo plavi lateks baloni za dječji baloni za djecu isporučuje vjenčanje rođendana ukras za tuširanje.

KM 2.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Ako imate bilo kakvih problema ili nezadovoljnog, prvo nas pošaljite pošaljite nam e-poštu. Koristi : Light blueballoons12 inča mogu se koristiti za izradu balonskih lukova, balonskih stubova, balonskih vijena, balonskih zidova i drugih ukrasa za događaje, što vam trebaju partijski baloni za festivale poput Valentinova, Dan zahvalnosti, Dan zahvalnosti. Držite podalje od požara, pušenja, visokotemperaturnog područja kada koristite balone. Djeca mlađa od 8 godina trebaju biti pod nadzorom odraslih u korištenju balona. 3 : Sigurnost i upozorenje. Široko upotreba : svijetlo plavi baloni su vrlo svestran.Baloni vrhunskog kvaliteta : 100pcs Baloni od prirodnog lateksa dodane su, ovi baloni svijetloplavi su netoksični, ovi rođendanski baloni dugotrajni, a ne lako se pop. Ne brinite nakon prodaje : Mi smo vrlo sigurni u kvalitetu naših svijetlih plavih balona, Koriste se visokokvalitetni materijali. Koristi : Light blueballoons12 inča mogu se koristiti za izradu balonskih lukova, balonskih stubova, balonskih vijena, balonskih zidova i drugih ukrasa za događaje, što vam trebaju partijski baloni za festivale poput Valentinova, Dan zahvalnosti, Dan zahvalnosti. Savršeno za unutarnje ili vanjske aktivnosti : Gotovo sve stranke trebaju balone za ukras. Svijetlo plavi baloni su 2,8 g u težini, koji je dovoljno gust da bi se mogao napuniti. Nekoliko klasičnih shema boja za referencu. Njegov proizvodni proces prati se kako bi se osigurala njegova kvaliteta. Boja za stvaranje savršenog svjetlosnog bluethemed vjenčanja, diplomiranih strana, rođendanske zabave i bilo koju temu stranu unutar ili izvana. 2 : Ove partijske balone su izdržljive i sintetičke nije lako pop. Baloni vrhunskog kvaliteta : 100pcs Baloni od prirodnog lateksa dodane su, ovi baloni svijetloplavi su netoksični, ovi rođendanski baloni dugotrajni, a ne lako se pop. Možete ih koristiti na dekoracijama za tuširanje beba da biste stvorili ugodniju atmosferu. Kao što su dekoracije za bebe, mladenski dekor za tuširanje, dodjeljivanje, vjenčanja, rodni baloni, obljetnice, zaručničke proslave, ceremonije otvaranja itd. Uvijek smo tu za vas za 24 sata.light plavi partijski baloni za lateks - baloni kao rođendanski baloni / baloni diplomskih balona, ​​rubin ukras donijet će ljubav prema Valentinovo, godišnjici ili vjenčanju s sjajnim svijetlim plavim balonskim buketom. Mogu dugo zadržati oblik da služe vašoj zabavi. Njegov proizvodni proces prati se kako bi se osigurala njegova kvaliteta. Ako imate bilo kakvih problema ili nezadovoljnog, prvo nas pošaljite pošaljite nam e-poštu. Široko upotreba : svijetlo plavi baloni su vrlo svestran. Svijetlo plavi baloni su 2,8 g u težini, koji je dovoljno gust da bi se mogao napuniti. Nekoliko klasičnih shema boja za referencu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji