• Newbie
40 komada baloni tratinčica, Airsnigi 20 28 43 ogromni bijeli Baloni za cvijeće bijeli baloni od aluminijske folije tratinčica za rođendanske dekoracije tratinčica vjenčanje, Baby Shower (3 veličine)

40 komada baloni tratinčica, Airsnigi 20 28 43 ogromni bijeli Baloni za cvijeće bijeli baloni od aluminijske folije tratinčica za

KM 10.49
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Nabavite 40 komada balona tratinčice : dobit ćete 40 balona tratinčice u 3 različite veličine - 8 velikih, 12 srednjih i 20 malih. Veličine su 43 x 38 inča, 28 x 28 inča i 20 x 16 inča respektivno. Ovo je savršena količina i veličina za sve Vaše potrebe za dekoracijom zabave. Jednostavan za naduvavanje i ponovnu upotrebu : ovi baloni sa tratinčicom mogu se lako naduvati i automatski zatvoriti. Također ih možete ponovo koristiti za buduće događaje. Međutim, preporučuje se da ih ne naduvate previše kako biste izbjegli iznenadne eksplozije. Držite ih dalje od šiljastih predmeta i direktne sunčeve svjetlosti. Svestrana dekoracija : baloni daisy Mylar dolaze s rupama, što vam omogućava da ih objesite užadima ili zalijepite na zid ljepilom (ljepilo i užad nisu uključeni). To vam daje različite vizuelne efekte i čini ih savršenima za svaku priliku. Savršeni rekviziti za fotografije : jednostavne žute i bijele boje balona s cvijećem tratinčice živopisne su i realistične, što ih čini idealnim za snimanje fotografija. Dodat će kreativnost vašim fotografijama i pomoći vam da snimite svoje sretne trenutke, ostavljajući vam impresivno pamćenje. Pogodno za svaku priliku : ovi baloni od cvijeća tratinčice savršeni su za razne tematske zabave, kao što su dvije sjajne zabave, tematske zabave 60-ih, boho djevojačke zabave, rođendanske zabave, praznici, proslave, vjenčanja, tuševi za bebe i druge tematske zabave. 40 kom baloni od tratinčice, ogromni baloni od aluminijumske folije od bijelog cvijeta za rođendan, Baby Shower, vjenčanje, Daisy Party Decorations Supplies Balloon je najbolji partner za zabavu. Pogodni su za sve zabave kao što su rođendani, vjenčanja, baby shower bachelorette itd. Daisy baloni napuhati Korak : 1. Pronađite pečat balona 2. Umetnite vazdušnu pumpu ili slamku 3. Napuhati za 90% puna 4. Pritisnite brtvu balona specifikacije : glavni Materijal : Aluminijumski film Boja : Žuta, Bijela pakovanje : veliki (43 inča) baloni od tratinčice : 8 kom srednji (28 inča) baloni od tratinčice : 12 kom Mali (20 inča) baloni od tratinčice : 20 kom.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji