• Newbie
Ukrasi za 90. rođendan za muškarce žene plava i Zlatna, tamnoplava Zlatna Rođendanska zabava Yard Banner 18 kom 90. Baloni za 90. godišnjicu rođendanske zabave Božićni dekor na otvorenom

Ukrasi za 90. rođendan za muškarce žene plava i Zlatna, tamnoplava Zlatna Rođendanska zabava Yard Banner 18 kom 90. Baloni za 90.

KM 1.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

✨Set ukrasa za 90. rođendan : dobićete tamnoplavi i zlatni baner za 90.rođendan, 18 komada balona za Sretan rođendan od lateksa sa uzorkom "90. Sretan rođendan" (6 kom zlatnih balona + 6 kom tamnoplavog balona +6 kom prozirnih prozirnih konfeta baloni na naduvavanje). To bi bio impresivan ukras za 90.godine staru rođendansku zabavu 90. godišnjice. ✨90. Baloni za Sretan rođendan od lateksa : naši Baloni za rođendan od 90. lateksa izrađeni su od visokokvalitetnog materijala i balon je deblji, boja balona će biti intenzivnija prije naduvavanja, posebno prozirni balon, koji prije naduvavanja izgleda bež, a plavi balon može izgledati crno prije naduvavanja. Molimo ne brinite, balon će biti zlatni, plavi i prozirni poput slike kada se napuha. ✨Materijal banera za 90. rođendan : plavi i zlatni baner za dvorište happy 90th birthday za muškarce i žene izrađen je od izdržljivog poliestera, lagan, sklopiv i periv. može se ponovo koristiti za dugo vremena.Odštampano sa" sretan 90.rođendan", u kombinaciji sa balonima od 18 komada kao ukrasima za zabavu, dodaje sjajnu atmosferu zabave rođendanskoj zabavi. ✨Lako se instalira : Tamnoplavo zlato transparent dvorišta happy 90th birthday dolazi sa dugim užetom, a u uglu su 4 bakrene kopče. pogodan je za upotrebu. Ovi Baloni za 90. rođendan od lateksa podržavaju vazduh ili helijum i ove balone možete vezati gde god želite da ih okačite. ✨Široke primjene : ovaj set ukrasa za balone za 90.rođendan u dvorištu su odlične potrepštine za dječake ili djevojčice za božićnu zabavu staru 90. rođendan. Možete ih koristiti s drugim priborom i ukrasima za rođendanske zabave za ukrašavanje dvorišta, zidova, stolova za zabave, drveća, vaših automobila ili ih koristiti za ukrašavanje stolova za torte za zabave. Naši rođendanski baloni od lateksa napravljeni su od visokokvalitetnog materijala i balon je deblji, boja balona će biti intenzivnija prije naduvavanja, posebno prozirni balon, koji prije naduvavanja izgleda bež, a plavi balon može izgledati crno prije naduvavanja. Molimo ne brinite, balon će biti zlatni, plavi i prozirni poput slike kada se napuha.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji