• Newbie
Nikola Tesla ugravirana olovka za citatu - Da biste pronašli tajne svemira, razmislite u pogledu energije, frekvencije, vibracija. - Pokloni za naučnike inženjeri Nerds Inventors Intelektualci

Nikola Tesla ugravirana olovka za citatu - Da biste pronašli tajne svemira, razmislite u pogledu energije, frekvencije, vibracija.

KM 3.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Nikola Tesla Citat olovka, ugraviran sa svojim poznatim inspirativnim citatom, "pronaći tajne svemira, razmislite u smislu energije, frekvencije i vibracije". Kapa olovke u Twit-stilu ugravirana je potpisom Nikole Tesle. Ova izdržljiva, teška luksuzna olovka teži 46 grama i dugačka je 5,6 inča. Savjet za pisanje sa crnom tintom; Ova kolekcionarna olovka je kompatibilna s uobičajenim standardnim punilama s mrežom G2 (poznata i kao punjenje PARKER-Type), pružajući alternativu korištenju otpornih otpornih olovke za jednokratnu upotrebu. Ova luksuzna olovka za finu pisanje čini pogodan poklon za inženjere, naučnike, izumitelje i intelektualce. Nikola Tesla Citat olovka, ugraviran sa svojim poznatim inspirativnim citatom, "pronaći tajne svemira, razmislite u smislu energije, frekvencije i vibracije". Kapa olovke u Twit-stilu ugravirana je potpisom Nikole Tesle. Ova izdržljiva, teška luksuzna olovka teži 46 grama i dugačka je 5,6 inča. Savjet za pisanje sa crnom tintom; Ova kolekcionarna olovka je kompatibilna s uobičajenim standardnim punilama s mrežom G2 (poznata i kao punjenje PARKER-Type), pružajući alternativu korištenju otpornih otpornih olovke za jednokratnu upotrebu. Ova luksuzna olovka za finu pisanje čini pogodan poklon za inženjere, naučnike, izumitelje i intelektualce. Taj kolekcionarni olovka Nikole Tesla ugravirana je s jednim od najpoznatijih teslinih inspirativnih citata "kako bi pronašli tajne svemira, razmislite u smislu energije, frekvencije i vibracije." Ova izdržljiva, teška olovka vrijedi je dodatak bilo kojoj kolekciji olovke i čini pogodan poklon za naučnike, izumitelje, inženjere, studente, profesore i Tesla navijače! Teži 46 grama i mjeri oko 5,6 inča. Zamjenjiva kertridž sa mastilom nudi alternativu za jednokratnu hemijsku olovku. Ova olovka odgovara standardnim punjenjem olovke G2 ", poznatim i kao punila za parkiranje.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji