• Newbie
Mirovni prsti Freedom potpisuje vezeno željezo na šivaju patchy joy love simbol Aplikacije zakrpe za pakete za ruksake, kape, jakne, itd.

Mirovni prsti Freedom potpisuje vezeno željezo na šivaju patchy joy love simbol Aplikacije zakrpe za pakete za ruksake, kape, jakne,

KM 5.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Mjerenja : 4 "Visina x 2,5" širina (cca : 10cm x 6,5cm). Upotreba : željezo ili šivanje, može se primijeniti na bilo koju odjeću kao što su traperice, jakne, odjeća, prsluci, kape, torbe itd. Naši zakrpe su izrađene od visokokvalitetnih materijala za pamučnu tkaninu i materijale za vez. Ovaj jedinstveni proizvod je dizajnirao i proizveo prvu ruku po našoj trgovini. Dolazi u raznim bojama i veličinama. Molimo posjetite našu internetsku trgovinu da biste saznali više i postavite svoju narudžbu. 100% zadovoljstvo kupaca. Zagarantovano povratak novca. Mjerenja : 4 "Visina x 2,5" širina (cca : 10cm x 6,5cm). Upotreba : željezo ili šivanje, može se primijeniti na bilo koju odjeću kao što su traperice, jakne, odjeća, prsluci, kape, torbe itd. Naši zakrpe su izrađene od visokokvalitetnih materijala za pamučnu tkaninu i materijale za vez. Ovaj jedinstveni proizvod je dizajnirao i proizveo prvu ruku po našoj trgovini. Dolazi u raznim bojama i veličinama. Molimo posjetite našu internetsku trgovinu da biste saznali više i postavite svoju narudžbu. 100% zadovoljstvo kupaca. Zagarantovano povratak novca. Mjerenja : 4 "Visina x 2,5" Širina (cca : 10cm x 6,5cm) Upotreba : Igrano ili šivanje ili se priziva i može se primijeniti na bilo koju odjeću kao što su traperice, jakne, kesice, prsluke, kape, torbe, ruksaci, itd .

U svojstva

Proizvodi u kategoriji