• Newbie
Elektronski termometar za akvarijum, LED termometar za akvarijum termometar ekran osetljiv na dodir tačan prikaz za akvarijume

Elektronski termometar za akvarijum, LED termometar za akvarijum termometar ekran osetljiv na dodir tačan prikaz za akvarijume

KM 18.55
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Niska potrošnja energije : izuzetno niska potrošnja energije, nema potrebe za zamjenom baterije, vijek trajanja može biti i do 3-5 godina. Tačan prikaz : rezolucija ekrana ovog LED elektronskog termometra sa ekranom osetljivim na dodir je 0,1°C, sa velikom preciznošću. Detekcija Temperature : termometar sa ekranom osetljivim na dodir u akvarijumu može detektovati i prikazati temperaturu akvarijuma. Lako za čitanje : ovaj digitalni akvarijumski termometar sa ekranom osetljivim na dodir ima opseg merenja od 0-60°c za lako čitanje. Opseg primjene : ovaj elektronski termometar za akvarijum je pogodan za akvarijume i akvarijume i jednostavan je za rukovanje. Svojstvo : 1. Detekcija Temperature : termometar sa ekranom osetljivim na dodir u akvarijumu može detektovati i prikazati temperaturu akvarijuma.2. Niska potrošnja energije : izuzetno niska potrošnja energije, nema potrebe za zamjenom baterije, vijek trajanja može biti i do 3-5 godina.3. Tačan prikaz : rezolucija ekrana ovog LED elektronskog termometra sa ekranom osetljivim na dodir je 0,1°C, sa velikom preciznošću.4. Lako za čitanje : ovaj digitalni akvarijumski termometar sa ekranom osetljivim na dodir ima opseg merenja od 0-60°c za lako čitanje.5. Opseg primjene : ovaj elektronski termometar za akvarijum je pogodan za akvarijume i akvarijume i jednostavan je za rukovanje.Specifikacija : Vrsta Artikla : Termometar Ekrana Osjetljivog Na Dodir U Akvarijumu Materijal : Absize : Cca. 4.7 cm/1.9 inparametar : Tip baterije : 1 X dugme baterija Model baterije : CR2032 kapacitet baterije : 240m Ah (uključeno) Kako koristiti : 1. Otkinite ljepilo na poleđini i zalijepite ga na staklo ispod nivoa vode izvan akvarijuma (molimo vas da ga zalijepite izvan akvarijuma).2. Da biste provjerili temperaturu vode, dodirnite dugme, Dodirnite da uključite prikaz temperature i automatski uđite u stanje spavanja za uštedu energije nakon 5 sekundi. Ponovo provjerite temperaturu vode i ponovite gornju operaciju.3. Napomena : na ekranu se nalazi zaštitni film koji štiti proizvod od trenja i oštećenja tokom pakovanja ili transporta. Može se otkinuti i koristiti.Lista paketa : 1 x Termometernota sa ekranom osetljivim na dodir u akvarijumu : 1. Ovaj proizvod se ne može koristiti u vodi.2. Molimo dozvolite neke greške zbog ručnog mjerenja.

U svojstva

Item Type:
Fish Tank Touch Screen Thermometer
Material:
ABS
Size:
Approx. 4.7cm/1.9in
Parameter:
Battery Type:
1 x Button Battery
Battery Model:
CR2032
Battery Capacity:
240mAh (Included)
How to Use:
1. Tear off the adhesive on the back and paste it on the glass below the water level outside the fish tank (please stick it outside the fish tank).:
2. To check the water temperature, please touch the button, touch to turn on the temperature display, and automatically enter the energy‑saving sleep state after 5 seconds. Check the water temperature again and repeat the above operation.:
3. Note:
There is a protective film on the of the display screen to keep the product from friction and damage during packaging or transportation. It can be torn off and used.
Package List:
1 x Fish Tank Touch Screen Thermometer:
Note:
1. This product cannot be used in water.2. Please allow some errors due to manual measurement.:

Proizvodi u kategoriji