• Newbie
Nadograđeni T-PEI + 235x235mm dvostruki teksturirani pei ploča s čeličnim čeličnim pločama sa debljem magnetnom bazom za Ender 5 S1 3D štampač.

Nadograđeni T-PEI + 235x235mm dvostruki teksturirani pei ploča s čeličnim čeličnim pločama sa debljem magnetnom bazom za Ender 5 S1

KM 0.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【New Pei Pro】 : Nova verzija Formula Pei Pro, Moredelication Pješčana tekstura i čvrst. Održava jače adhezije i trajnost od PEI-ja, te izvodi bolje u tiskanju niskog temperature. Savršeno za PLA, Peek, abs. Ova je verzija deblja od originala, s osjetljivijom teksturom za sprej i debljem opružnim čeličnim pločama. Za različite potrošne materijale može se održavati viša viskoznost na nižim temperaturama. 【Deblji proljetni čelik】 : poboljšana kvaliteta opružnih čeličnih ploča, deblji i izdržljivijih. Čelična ploča izrađena je od visokokvalitetnog čelika, 100% iskrivljenih soli, a s dvostranim postupkom raspršivanja, nadmašujući vršnjake. Ne trebate ljepilo, ljepot, samo koristite izopropil alkohol za čišćenje fleksibilne ploče za izgradnju Površina, zagrejte mljepljenje na desnu temperaturu, a zatim pokrenite ispis.after štampanje, samo malo savijte platformu PEI listova, možete lako ukloniti. 【Nadograđena magnetska baza】 : nadograđeni deblji i jači magnetni meki magnet, s debljinom do 1,5 mm. U usporedbi s tradicionalnim mekim magnetom od 1 mm, doda se dodatni sloj snažnog magnetskog zaštitnog filma, čineći ga izdržljivim sa jačim magnetskim usisavanjem. Parametar】 : Veličina : 235x235mm sa 2 rupe, kompatibilna s koreristicom Ender 5 S1 i bilo koji drugi 3 D pisač kao što su Ender 3 S1 / Ender 3 V2 / Ender 5 Pro / CP-01 / CR-20 . 【Posvećenost】 : PEI je superiorni površinski materijal za izgradnju koji nudi niz prednosti u tradicionalnom PEO / PET-u. To je otporniji na visoke temperature i habanje i pruža bolje adheziju. Dok je Pei možda skuplji, vjerujemo u pružanje najkvalitetnijih proizvoda našim kupcima. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite SAD i mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata. Mi smo vrlo zahvalni na vašoj ljubavi i brizi za proizvod.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji